Bluetooth kulkalık tavsiyesi 240 tl
Bluetooth kulkalık tavsiyesi şimdiye kadarki en iyi kulaklık fiyat performans olarak
Konuyu açmamın sebebi bu kulaklığın hiç bir yerde tavsiyesini görmemem ve benim gibi kulaklığı takayım unutayım şarjı bitmesin diyenler için
sony wı-c200 kulaklığını tavsiye ederim 15 saat şarj gider diye satın aldım sabah 6.30 da açtım aralıklı olarak 3-4 saatten fazla müzik dinledi şarjı hala %50 altına düşmedi benim saygımı hak eden bir kulaklık olmuş kulaklığın kontrol bölmesi asılı kalmıyor yanak tarafında deil boyunda kalıyor ağırlık yapmıyor ve kulaklığı aşşa çekmiyor bu sebeple bile yeterli gelebilir şarjı ve ses yüksekliği harika ses kalıtesi olarak yorum yapamam pek anlamam ses yüksek olsun bana yeter ama şimdiye kadar çok bir sorunla karşılaşmadım sesi gayet hoş tavsiye ederim
Biraz garip bi sistemim var i72600k ve 1080 ti kullanıyorum sistemi şu an için güncelleyemem normalde gayet güzel çalışıyor hatta oc yapmadan bile gayet sağlam bir fps alabiliyorum hatta çok yüksek ayarlarda oyun oynatıyor fakat bazen olur olmadık yerde belirtisiz kilitleniyor msı after burner vb programlardan sürekli anlık olarak kontrol ediyorum ısınma yok kasma belirtisi bile yok bi anda kilitleniyor tepki vermiyor ama ses bazen gelmeye devam ediyor internetden arkadaşlarla konuşmayada devam edebiliyorum ama bazen işte kilitlenince çoğu zaman herşey kopuyor ekran donup kalıyor. Sistem parçalarının uyumu konusunda bi problemim de yok işlemcim eskidir ama iş görür ddr3 12 gb ram takılı 4+4+4 16 idi birini bozuk diye çıkardım ssd olarak eski pcı expres slotundan takılan ssd lerden var elimde test ettirdim programlarda sorun gözükmedi bende işin içinden bir türlü çıkamadım oc kapalı ikende açıkkende donma oluyor.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.183 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mp3 / Video Oynatıcı ve İncelemeleri | Kulaklık Genel | Kulaklık İncelemeleri | Oyuncu Kulaklıkları