kredi kartı alışveriş taksit erken ödeme durumu
kredi kartı alışveriş taksit erken ödeme durumunda işlenen faizlerde bir düşüş oluyor mu arkadaşlar? 12 taksitlik bir alışverişte topluca 5-6 taksit ödense ödenen taksitlerin faizleri kalan taksitlerden düşer mi?
yada hiçbir değişiklik yok normal ödemeye devam mı?
kredi kartı alışveriş taksit erken ödeme durumu
kredi kartı alışveriş taksit erken ödeme durumunda işlenen faizlerde bir düşüş oluyor mu arkadaşlar? 12 taksitlik bir alışverişte topluca 5-6 taksit ödense ödenen taksitlerin faizleri kalan taksitlerden düşer mi?
yada hiçbir değişiklik yok normal ödemeye devam mı?
düzeltildi
çözüldü
165 (15 TL kira ödemesi ile birlikte) Millenicom'dan TurkNet'e geçmek istiyorum arkadaşlar birkaç sorum var bilenler için.
Millenicom fiber e geçtiğimde gelen GPON ve Türk Telekom fiber kiralık modem geri mi alınacak TurkNet'e geçtiğimde?
Eğer alınırsa TurkNet yeni gelen müşterilere modem bedava gibi bir şey yazıyordu sitelerinde. Bu modem 15 TL kiralık olan mı?
Millenicom şu an 165 TL kira ile beraber.
TurkNet ise 139 TL gibi bir rakam var. Buna 15 TL kira ücreti dahil değil mi? Yoksa 155 TL gibi bir fatura mı gelecek güncel fiyat ve modem kira ücreti ile?
Teşekkürler cevaplar için şimdiden.
Millenicom'dan TurkNet'e geçişte fiber modem ve GPON geri alınır mı?
165 (15 TL kira ödemesi ile birlikte) Millenicom'dan TurkNet'e geçmek istiyorum arkadaşlar birkaç sorum var bilenler için.
Millenicom fiber e geçtiğimde gelen GPON ve Türk Telekom fiber kiralık modem geri mi alınacak TurkNet'e geçtiğimde?
Eğer alınırsa TurkNet yeni gelen müşterilere modem bedava gibi bir şey yazıyordu sitelerinde. Bu modem 15 TL kiralık olan mı?
Millenicom şu an 165 TL kira ile beraber.
TurkNet ise 139 TL gibi bir rakam var. Buna 15 TL kira ücreti dahil değil mi? Yoksa 155 TL gibi bir fatura mı gelecek güncel fiyat ve modem kira ücreti ile?
Teşekkürler cevaplar için şimdiden.
mekanik switchlerinizi nereden alıyorsunuz?
ttc red linear switchlerimi herhangi bir markanın brown switchleri ile değiştirmek istiyorum ama 10 lu şeklinde 120 tl gibi fiyatlar çıkıyor outemu marka cherry mx ise çok çok daha fazla siz nereden alıyorsunuz?
usb 2.0 a erkek 2 pin jst erkek kablo adaptör benzeri önerisi
arkadaşlar fotodaki gibi passthrough olmasa da olur jst 2 pin in ucunu kesip başka bir usb erkek kabloya bağlasam olur mu sizce?
fotodaki kablo elektrik geçirmiyor şuan usb içinde yanık falan da yok 2 tarafında. anlamadım neden
usb nin ucunu sağa sola takılıyken çekince pc algılama sesi geliyor
120x120x25mm 4-3 pin sessiz fan önerisi
arkadaşlar cpu ya takmak için 4 pin kontrolcüme eklenecek 120x120x25mm brushless 4 veya 3 pin cpu fan arıyorum
Xigmatek CH120 EN40179 buldum ancak 1 yıldız almış kafam karıştı.
rgb olup olmaması fark etmez yeterki sessiz iyi fiyatlı ve kontrol edilebilir olsun.
bazı modeller 3 pin + molex şeklinde o da kafamı karıştırdı kontrol açısından
bütçem 100 150 tl civarı
https://www.hepsiburada.com/xigmatek-sc120x120x25-mm-rgb-3pin-kasa-fani-p-HBV00000GLCPF
bunlar bulabildiğim modeller önerileriniz nedir?
3 pin fan 4 pin fan kontrolcüsü ile hız ayarlanır mı?
arkadaşlar 120mm 3 pin fan alacağım bu fan cpunun 2. fan kısmına takılacak
8 adet hub 4 pin cpu fan kontrolcüm var ve kırmızı kısmında cpu nun kendi fanı takılı diğer fanlara sinyal gönderiyor kasadaki.
3 pin alıp boş yerlerden birine taksam kontrolcünün üzerine diğer fanlara uyar mı yoksa 3 pin doğası gereği halen %100 de mi çalışır bilen var mı?
fan : https://www.hepsiburada.com/snowman-rai-nbow-12cm-kasa-fani-p-HBV00000KU2TY?magaza=jetucuzal
cpu fan kontrolcüm : https://productimages.hepsiburada.net/s/23/375/10053864357938.jpg
1 aylık kyk gecikme faizi ne kadar oluyor?
arkadaşlar 630 tllik taksidi 1 ay geç ödense ne kadar oluyor faizle?
sitelerde 1.40 lık aylık gecikme zammı günlük olarak hesaplanır diyor? buna göre 9 tl + 30 gün + ana 1 aylık taksit = 900 tl gibi bir para oluyor dogru mu bu?
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.502
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 82.416 (Bu ay: 1.937)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 815 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic