Program iyi mi
Daha önceden 1 senelik deneyimim vardı 3-4 aydır da spora gidemiyordum. Ben de yeniden fitness'a başlama kararı aldım. İtiş-çekiş temelli şöyle bir program yaptım:
Pazartesi: göğüs, omuz, arka kol
Salı: dinlenme
Çarşamba: sırt, ön kol, bilek, trapez
Perşembe: dinlenme
Cuma: omuz, göğüs, arka kol
Cumartesi: dinlenme
Pazar: bacak, sırt, karın
Böylece haftada 4 gün gidip omuz, arka kol, sırt ve göğsü haftada 2 kere çalışıp ön kol, karın, bacak 1 kez çalışacağım.
Sizce program iyi mi ya da şunu şununla değiştir dediğiniz olur mu ya da 2 gün gidip bir gün dinlenmek daha mı iyi olur?
Daha önce Flessi kullanmış olan var mı?
.
Coğrafya Kaderdir [SS'Lİ]
Kederdir
Gelin dertleşelim millet
Herkesin bir derdi belki de birçok derdi var, benim de canımı sıkan durum okuduğum bölüm. Psikoloji okuyorum bu yıl hazırlığı bitirdim birinci sınıfa geçeceğim, başta okuduğum bölüm iyi geliyordu ama zamanla bu durum azaldı şuan neden bu bölümü okuyorum diye düşünüyorum. Ea olduğum için de psikoloji ile hukuk arasında kalmıştım ama bölümü İngilizce okuyup yurt dışında yüksek lisans yaparım diye hukuk bölümünü seçmedim (sevdiğimi de söyleyemem). Şuan da yaş 21 oldu tekrar sınava girip bölüm değiştirecek cesaretim yok, ilerde kpss kasıp memur mu olsam diye düşünüyorum ama öyle de yoksulluk sınırının altında maaş almış olurum gerçi tr'de yoksulluk sınırının üstünde maaş alan kesim az. İleride tr'de de yaşamak istemiyorum en kötü kaçak giderim diye düşünüyorum, malum ilerde de ne olur bilinmez. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Konu dışı olmuş arabesk
Beyler kendinize gelin yahu, eskiden demeyeyim ama 3-4 sene öncesine kadar burası şen şakrak bir yerdi, arada tipim nasıl ss'li konuları açılır birbirimizi motive ederdik, ne bileyim csb paylaşılırdı mutluyduk.
Şimdi forum ne eski hareketliliğinde ne de eski modunda, depresyon-intihar konuları çok artmaya başladı ya da memnuniyetsizlik, tamam ülke olarak pek iyi günlerde sayılmayız ama kendinize gelin millet
Dertleşmeye ihtiyacım var
Bu sene 71k sıralama ile psikoloji gittim gittiğim yer de 110k ile kapattı. Bilen bilir bununla ilgili önceden açtığım 2 konu vardı, bu aralar da anksiyete beni fena vurmuş durumda buraya konu açmak dışında şansım kalmadığını düşündüm.
Hedefim hukuktu hatta çukurova hukuk(32k ile kapattı) taban sıralama ise 72k, bu sefer tek umudum merkezi yatay geçiş yapmak onun da geleceğini hiç düşünmüyorum açıkçası :( . Bu yıl yine sınava girmeyi düşünüyorum ama kırık obp çok moralimi bozuyor, 3. sene ise psikoloji kazanmak daha da çok moralimi bozuyor. Normalde 12k sıralama yapmam gerekiyor çünkü 32k ya atıyor kırık obp. Ne çalışacak moralim var ne başka bir şey. Zaten yurt çıkmadığı için de ekonomik olarak kötü etkileneceğim, böyle böyle her şey üst üste geliyor.
Sadece bunları yazmak istedim, eğer yorumunuz varsa dinlemek isterim, şimdiden teşekkür ediyorum.
Kırık obp ile hukuk
Bu yıl istemeden 71.300 sıralama ile psikoloji yerleştim, 3. senem olduğu için (2019 mezunuyum) artık yazıp kurtulmak istiyordum.
İlk yıl hazırlık okuyacağımdan tekrar hukuk için hazırlanırım dedim ama kırık obp moralimi aşırı derecede bozuyor. 90 obp ile mezun oldum kırık ile çok atar diye endişelerim var.
Sıralamamdan ötürü ilk yıl bittikten sonra yatay geçiş imkanım var hukuka ama 60-70 bandında çok kişi başvuruda bulunacağı için pek umudum yok :'(
Sizce ilk yıl kırık obp ile hukuk kazanılır mı ya da ikinci yılın sonunu mu bekleyeyim çok kararsızım. Yaşım da 20 oldu bu da benim moralimi bozuyor
Yatay geçiş olur mu
Bu seneki sıralamam 71.300
Kırıkkale hukuk 71.900 ile aldı sınır ne kadar olur bilmiyorum.
Bir yıl okuduktan sonra yatay geçiş yapsam Kırıkkale hukuk gelir mi sizce?
Gelir mi
Ea sıralamam 71k, geçen sene Balıkesir psikoloji 65k ile kapatmış, gelir mi sizce ne dersiniz
Gelir mi
Ea sıralama 70k geldi devlet hukuk gelmesi imkansız mı sizce, ya da sıralamalar nasıl olur?
Yaşamak öldürür... |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.289
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 41.038 (Bu ay: 261)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 767 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic