Merhaba arkadaşlar, samsung g5 27 inç monitör aldım. Bugün geldi. kasaya display kablosunu taktım (kasada 3 yer var hepsini denedim) ama ekran birtürlü gelmedi. Altta mavi ışık var o yanıp sönüyor. ekranda 2 saniyeliğine no signal ... yazısı çıkıyor sonra ekran yok. alttaki düğmeye tıklayınca menü falan açılıyor.
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
sorun benim bilgisizliğim de olabilir.
ekranda birkaç saniyeliğine beliren yazı
no signal. displayport. your device in going into standby mode. remaling time: 3 second(s)
konu başına gelen olursa diye açık bırakıyorum.
ben kasayı açtıktan sonra kabloyu taktım. bu şekilde olursa çalışmıyormuş. pcyi kapalı hale getirip, kabloyu takıp ondan sonra pcyi açtım çalıştı.
Merhaba arkadaşlar, yeni bir dükkan açacağım. buraya uygun bir kamera ve alarm sistemi taktırmak istiyorum. biraz araştırdım aylık veya tek seferlik ödeme olarak seçenekler varmış. Aylık ödeme şu an için benim bütçeme göre değil. Çok yüksek fiyatlı seçenekler de ilk etap için bütçeme uymuyor. Dükkan tadilatı için bir sürü ustayla çalıştım. Bazılarından başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden ucuz etin yahnisi durumuna da düşmek istemiyorum. Yale güvenlik alarmını biraz araştırdım bana mantıklı gibi geldi. Bir önerisi olan, yakın zamanda yaptırmış olan arkadaşlar varsa fikir verebilir mi?
Wordpress ücretli site kurulumu bilgi lütfen
|
|
Xiaomi mi 5s vs iphone 7
|
İphone 6s 64 gb alacağım, yardım
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 136
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 3.587 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar