Optix-MAG274QRF-QD monitör kalibrasyon ve renk ayarları nasıl yapılır?
birkaç gün önce başlıktaki monitörü aldım ama kalibrasyon ve renk düzenleme konusunda kafam karıştı.
öncelikle gaming osd yazılımı indirdim ve msi sitesinden monitöre ait firmware yazılımını indirip yükledim.
bir kaç sorum olacak?
1-gaming osd yazılımından yapılan değişiklikler ile monitörün arkasındaki düğmeden yapılan değişiklikler aynı görevi mi görüyor?
2-rtings.com sitesinden monitöre ait bir icc profil dosyası indirip yükledim. bu icc profili aşağıdaki resimlerde gösterilen değişikliklerimi kapsıyor.
3- Şimdilik son sorum yukardaki ayarları elle nerden giriyoruz.
msi rx 5700 xt kaça gider? yerine ne alınır?
elimde 26 aylık msi rx 5700 xt gamingx ekran kartı var. sadece oyun için kullanıldı. satmak istesem kaça gider? üstüne para koyulmadan yerine ne alınır sizce?
office işlerinde kullanılacak laptop arıyorum. bütce 10-15k
Sadece office işlerinde kullanılacak, uzun süre performans olarak tatmin edecek, hızlı, insanı yormayacak bir laptop arıyorum. oyun oynanmayacak. şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
AOC q27g2u 2400 tl alınır mı?
yukarıdaki monitörü almak istiyorum . 2k 144 hz iyi bir seçenek gibi duruyor. 2500 bandında daha iyi bir tavsiyeniz var mı?
msi rx 5700 xt gaming ekran kartı kaça satılır?
elimde 2019 aralık ayında alınmış kutusu faturası mevcut sadece oyun için kullanılmış ekran kartım var. şu an satsam kaça gider acaba?
cam wok gözlü döküm ankestre ocak tavsiyesi
fazla bütcem yok maximum 2000 lira ama ne kadar düşük fiyat olursa o kadar iyi. wok gözü olan geniş alanlı (2-3 tencereyi sığdırabileceğim) cam yüzey , siyah renk mümkünse döküm ızgaralı değilse de pek sorun değil bir ankestre ocak arıyorum. emniyet, sağlamlık ve fiyat performans önemli.
alıpta aldığı üründen memnun kalanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.
|
|
750w veya 850w arası psu tavsiyesi
|
teknik servis arızalı ürüne sağlam derse?
|
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 9 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 247
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.145 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar