Asus 614Jv-3157 (G16)
Merhabalar. Asus G614Jv-3157 (i7-13. Nesil, 4060 ekrankartı) bilgisayarım var. Ben bu cihaza mHz değeri yüksek Ram takmak istiyorum fakat anakart kaç Mhz kadar desteklediğini bulamadım. Bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz? Ayrıca üzerindeki Ram Samsung mu Hynix mi geliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Yardımınız için teşekkür ederim.
Asus G614Jv (G16)
Merhabalar. Laptop olarak Asus G614Jv-3157 (i7-13. Nesil, 4060 ekrankartı) bilgisayarım var. Ben bu cihaza mHz değeri yüksek Ram takmak istiyorum fakat anakart kaç Mhz kadar desteklediğini bulamadım. Bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz? Ayrıca üzerindeki Ram Samsung mu Hynix mi geliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Yardımınız için teşekkür ederim.
Cr10 Smart Pro 3D Yazıcı
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri. Cr10 Smart Pro yazıcı almayı düşünüyorum. Daha önce kullanan tecrübelerini aktarabilecek iyi ve kötü yanlarını söyleyebilir deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?
Passat B6 2022 yılında alınır mı?
Saygı değer forum üyeleri sizlere sormak, danışmak istediğim 2006-2008 modellerde Passat B6 kasa 2.0 TDI Highline almayı düşünüyorum. Aranızda 2023e gireceğiz bu zamanda alınır mı diyenler olacaktır ama çok hoş bir araba. Yakın zaman da alan kullanan abilerim arkadaşlarım tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Midrange tavsiyesi
|
12v 60Amperi 12v 5Ampere düşürmek
|
SOUND MAGUS SM10A Amfili kullanıcıları
|
OTO KAPASİTÖR YARDIM
|
MAX 1200TL ye MONO AMFİ VE SUBB ÖNERİSİ
|
19. DÖNEM PÖH ÖN SAĞLIK VE SPOR MÜLAKATINI GEÇENLER
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 4.031 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası