Selamlar herkse iyi forumlar.
4000-5000 lira bütçe ile günlük kullanım odaklı üniversite öğrencisi için dizüstü bilgisayar almak istiyorum.
Asıl amaç ders notları, slaytlar, videolar vs tarzı.
Tabi ölü bir şey almak istemem bu fiyata en uygununu arıyorum.
Ssdli modellerden tercih ediyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
CrossFit Tavsiyeleri
Sevgili donanım haber forum üyeleri arkadaşlarım,
23 yaşında spor yapmayan hamlamış bir vücuda sahibim. Kilolu değilim ama klasik 21.yy insanı gibi az hareketten dolayı çabuk yorulan, hemen ağrımaya başlayan bir vücudum var. Geçen yaz aşırı efor isteyen bir işte çalıştım ve vücuduma çok iyi geldiğini fark ettim. Sabahları daha dinç uyanıyorum, gün içinde yorulmuyorum ve en önemlisi daha mutlu olduğumu hissediyordum. Yaz bitti yeniden üniversiteye döndük ve eski alışkanlıklar geri geldi. Buna bir son vermek için spor yapma kararı aldım. Bütün vücudumu çalıştırıcak beni yorucak spor arayışlarına girdim,
Crossfit sanırım benim için en idaeli. Kas yapmak kol büyütmek gibi bir amacım yok açıkcası. Bütün vücüdu çalıştırması, kondisyon oluştırması benim için önemli olan tarafı.
İstanbul/Altunzadede ikamet ediyorum. Spor salonu önerileri başta olmak üzere bütün önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
3D Yazıcı Hizmeti
Bitirme projem için 3D yazıcı çıktısına ihtiyacım var. Tercihen kurumsal bir firmadan çıktı hizmeti almak istiyorum. Bütün tavsiyelere ve firma önerisine ihitiyacım var. Bütün çizimlerim ve STL dosyalarım hazır. İstanbul içi tercih edilir.
Ukulele önerisi yardım
|
Anlam veremiyorum
|
İss arıyorum yardım
|
asus 1070 i5 6500 darboğaz ?
|
[ALINDI] Sapphire Rx 480 i-5 6500 Sistem
|
Rx 480 Vulkan Dota 2 Sorunu
|
|
Meslek: Öğrenci
Sadist duygularımı gıdıklayan bir çay partisi gibi... |
Sadist duygularımı gıdıklayan bir çay partisi gibi... |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 74
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.768 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware