Bol Kazançlı Telegram Botu
Notcoin sonrası telegram botları türedi malum. Bu furyada ön saflarda yerimizi aldığımız her proje hanemize yüksek kazanç ihtimalini arttırıyor. Aşağıda paylaştığım doginhood da bunlardan biri. Bu projenin önemi meme coin olması. Kayıt için buradan buyrun
Kredi Notum Neden Bu Kadar Düşük
Arkadaşlar merhaba, kredi notu konusunda bilgiye ihtiyacım var. Bugüne kadar bankalara olan borçlarımın hepsini zamanında ve eksiksiz yatırmış biriyim. Asgari ödeme yaptığım ay dahi yoktur. Birkaç yıldır kredi notumu kontrol etmemiştim ancak önceden 1700lerde bir puanım vardı. Yaklaşık 15 gün evvel bankaya gittiğimde kredi notumun 1264 olduğunu öğrendim. E-devletten risk merkezi raporu aldığımda Turk Finansman AŞ(kredim)'e 1 ay gecikmeli borcum bulunduğunu gördüm. Halbuki bu borcu zamanından 10 gün önce ödemiştim. Düşüşün sebebinin bu olduğunu düşünerek kendilerine başvurdum ve birkaç gün sonra düzeltmeyi yaptıklarını ilettiler. E-devletten de kontrol ettiğimde borç görünmüyordu. 1 hafta sonra tekrar kredi notumu sorguladığımda puanımda bir değişim olmadı. Kredi notumdaki bu kadar ciddi düşüşün sebebi bu olabilir mi? Böyle bir durumda ne yapmam gerekir. Ayrıca findeks mobil uygulamadan mevcut borçlarıma baktım, bazı aylarda yeşil tik yok, o ayları ödememişim diye mi kaydetmişler?
43 inc Tv Tavsiyesi
Evde kullanmak için 43 inc hangi televizyonları tavsiye edersiniz? Fiyat maks. 10 bin olabilir, 7-8 bine de güzel tvler var gibi ama kıyaslama yapamadım. Kullanıcılardan öneri bekliyorum.
Kendim şunları buldum, hangisini önerirsiniz
Samsung 43au7000
LG 43up7700
Samsung 43au9000
100x Potansiyelli Önsatış
Arkadaşlar malum shiba, doge tarzı meme tokenlarda kazanç oranları çok yüksek olabiliyor. Özellikle bu coinleri ön satıştan almak büyük avantaj sağlıyor. Bu tür coinlerden piyasaya yeni girecek olan metaraca ön satışına kaydolmanızı tavsiye ederim. Henüz ön satış olmadan Twitterda 36bin, telegramda 46bin takipçileri var. Bu kitleyle önemli bir ivme yakalayabileceğini düşünüyorum. Ön satıştan alım hakkı için kuraya aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. Kaydolurken trust wallettan binance smart chain adresini eklemeyi unutmayın.
https://gleam.io/Iq7OK-3Zbd6LR4Sl
Coini incelemek isteyenler için internet sitesi:
Bu Projenin Airdropuna Mutlaka Katılın
Farklı ağları tek bir platformda toplayarak bir NFT pazaryeri oluşturmayı amaçlayan WEYU airdropuna aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. Airdropa katılarak ayrıca coin ön satışı için whitelist kurasına da girmiş oluyorsunuz, ancak ön satışa katılmak zorunda değilsiniz.
Solanium Airdropuna Mutlaka Katılın
|
|
TürkNet Pişmanlığı - Ev Telefonu Sorunu
|
Yalın İnternet İçin Alt Yapı Çekilmesi
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 109
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.150 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar