Cyberpunk2077 CPU Testleri (GN)
2K 144/165Hz Düz Monitör Tavsiyesi
Daha önce VG248QE kullandım, renklerinden hiç memnun kalmadım. Onun dışında akıcılık ve fiziksel dizaynı iyiydi.
Şimdi 2K 27" benzer frekansta curved olmayan bir monitör arıyorum.
Işık sızması vs görmek istemiyorum, önceki monitörümün üstüne renkleri daha iyi sunması yeterli.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. F/P önemli.
Sistemi Miniye Dönüştüreceğim, Fikir Lazım
Arkadaşlar malesef çok sık yer değiştirdiğim için kasayı taşıyamaz oldum. Monitör işini 2 monitör kullanarak halletmeyi düşünüyorum. Kafam çok karışık bi iki senaryo oluşturmama yardım bekliyorum.
Şimdi malum ATX'den MATX veya ITX'e geçeceğim için bazı parçalar değişecek. Ama gördüğüm kadarıyla çoğu MATX için sadece anakart ve kasa değişmem yeterli. Fakat bunların taşınabilirliği de yine soru işareti. Bazı küp formundakiler taşınabilir gibi duruyor ama emin de olamadım.
Mini ITX için ise işler bambaşka. Hali hazırda kulandığım Zotac 1080 Mini muhtemelen sorun çıkarmayacak. Fakat psu da işin içine giriyor ve sanırım ITX'lere sığan psu lara SFX deniyor? Onlar da baya pahalı.
Derdimi az çok anlamışsınızdır.
Micro ATX için anakart değişsem yeterli, fakat taşınabilir mi emin değilim
Mini ITX ise bir çok parçayı değiştirmeme neden olabilecek. Hem pahalı hem de niş parçalar bulmam gerekiyor.
Tabi bir de kasanın kendisini minimum zararla satmam gerekiyor, malesef pahalı bir ürün ve TR de kalmamış alıcısınını bulmak da mesele.
Nedir önerileriniz, imzamdaki sistemi bir şekilde portatif hale getirmeliyim, büyük valize sığmalı.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Sistemim
Ryzen 7 3700X
Wraith Prism RGB
MSI B450 Gaming Plus Max
HyperX Fury Black 2666mhz 2x8GB (3333cl15 OC)
Zotac Gtx 1080 Mini Edition
XPG SX8200 Pro 256GB
Transcend 240GB 220S
Seagate Skyhawk 1TB
FSP Hydro 700W
Silverstone Primera 01
Asus VG248QE 144hz
|
Aracım ne kadar eder?
|
Intel kafayı sıyırmış?
|
Bannerlord ve Odyssey - Çekirdek Sayısı Testi
|
3700X - Wraith Prism İnceleme (Güncellendi)
(TESTLER EKLENDİ) 2666mhz cl15 Ram'i, 3333mhz cl15 Yapmak
|
Z490 11. Nesil Intel İşlemcileri Destekleyecek
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.206
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 37.220 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.776 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware