Olay şu yaklaşık yarım saat önce telefonuma ilanınız yaynlandı mesajı geldi. Bişey anlamadım uygulamaya girdim ilanlar sayfamda benimle alakası olmayan bi ev ilanı gördüm. Kendim Kocaelinde oturuyorum ilan Ankarada mailime baktığımda istanbuldan farklı bi cihaz girişi olduğu bilgisi var. Şifremi güncelledim 2 adımlı doğrulama yaptım. Bu işler bu kadar kolaymı?
Millenicom tövbe !!
Son 1 aydır ne PlayStationdan online oyun oynayabiliyorum nede tvden Netflixe bağlanabiliyorum.. sürekli arıza kaydı oluşturuyorum arızam giderildi diye sms geliyor ama sonuç sıfır!!
Müşteri temsilcilerine saha ekibi yönlendirin gelip modeme hat değerlerine bakılsın diyorum kayıt açıyorum diyolar sizinle iletişime geçilecek yine arayan soran yok..
işin garip tarafı internet var gözüküyor.. bu dediğim işlemleri cep telefonumun internetinden gayet sıkıntısız yapabiliyorum müşteri temsilcisinede anlatıyorum durumu hattını güncelledik diyolar yine aynı!!
nerden bulaştım bu firma lanet olsun..
Netflix Bağlantı Problemi!!
Daha önce sıkınıtısız kullandığım Netflixte bağlantı sorunu yaşıyorum.. İşin enteresan tarafı aynı sıkıntıyı PlayStationda da yaşıyorum.. Sorun internette desen aradım müşteri hizmetleriyle görüştüm bi problem olmadığını söylediler cep telefonundan eahatça bağlantı kurabiliyorum ama nedense tvde ve psde sıkıntı oluyor. ( tv de YouTube internet sıkıntısız çalışıyor aynı şekilde cep telefonunda da bi problem yok) hertürlü çözüm ve yardımınıza açığım..
Ps4 Pro için askı aparatı yardım pls 🙏
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 358
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 4.515 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 359 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun