Bu yuvaya NVME SSD takılır mı?
Merhaba arkadaşlar bu Laptoptan aldım.
içinde fotoğraftaki SSD yuvasından var. Buraya Nvme SSDler takılır mı? Ya da hangi tip ssd takılır?
Şimdiden Teşekkürler
Merhaba, DV destekli 55" bir televizyonum var, USB harddiske DV filmleri atıp TV'ye takıp izleyebiliyorum. Aynı TV'yi monitör gibi HDMI'dan PC'ye bağladığımda oynatamıyorum. Klite mega codec pack kurulu, Power DVD20 gibi kaliteli playerlar'da dahi görüntü alamıyorum, VLC player WMP Classic gibi oynatıcılarda ise DV tam çözmüyor, yeşil ya da mor filtre açıkmış gibi görüntü geliyor.
Velhasıl sorum: Windows PC'lerde DV görüntüleri izlemenin bir ayarı, yolu var mı? Windowsta HDR ayarı açık, HDR10 filmleri sorunsuz izleyebiliyorum.
WD80EDAZ-11TA3A0 8TB Sıcacık
WD Essential 3.5" USB3.0 taşınabilir harddisk satın aldım. WD Eskiden Red serisi sorunsuz diskler koyarken yeni versiyonlarda başlıkta yazdığım disklerden koymuş. Disk 256MB cache oldukça performanslı ama sesli olması bir yana boşta 53C'de çalışıyor. insan içine 8TB veri koymaya pek güvenemiyor. Biraz araştırınca diskin Ultrastar serisinin Helyum yerine hava ile doldurulmuş versiyonu olduğu ve bu yüzden ısındığını yazanlar olmuş. Amazona iade mi etsem acaba kutuyu söküp PC'ye taksam fanlar sayesinde daha sorunsuz kullanır mıyım bilemedim.
Bluetooth versiyon 5.0 nasıl anlaşılır?
|
Geçen sene 2.el sattığım telefondan başım ağrır mı?
|
|
Diğer firmalara ADSL port vermeyen Türk Telekom
|
"Driver Power State Failure" Mavi Ekran Hatası
|
|
Ses Kartı Gerekli mi? Creative Titanium & Logitech Z5500
|
''Dream as if youll live forever, and live as if youll die tomorrow'' |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.897
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.040
Konularının görüntülenme sayısı: 48.134 (Bu ay: 614)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.740 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware