Darboğazdan dolayı mıdır?
Arkadaşlar son 1 haftadır pcde youtubeyi açtığımda ekranın 1 bölümünde kararmalar oluyor. Şu sıralar videolar sürekli kasarak açılıyor. Bu arada youtubeyi tarayıcı dışında kullanıyorum(Ayrı uygulama gibi farklı simgeyle açıyorum). İşlemcim i3 10100 ekran kartı rtx 3060 darboğaz olmasın diye asus vg27wq 2k monitör kullanıyorum. Bunun haricinde önceden beri youtubede 8k video hiç izleyemiyorum sürekli kasıyor... Windows 11 kullanıyorum...
Büyükşehir olmaması garip olan illerimiz
Arkadaşlar büyükşehir gibi görünüp büyükşehir olmayan, garipsediğiniz iller varsa söyler misiniz?
Benim 2 tane Çanakkale ile Sivas nüfusları da göründüklerinin aksine az...
Bu daire ne kadar eder
Başlangıç Ayarları ve Biosun Açılmaması
Uefi ekran bios gibi yerleri açmaya çalıştığımda mesela pcyi ilk açtığımızda delete tuşuna basarak biosu açmayı denediğimde ekran _ bu işaretten sonra siyah ekran oluyor ve sürekli orada kalıyor. Aynı şekilde pcyi normal açtığımda shift tuşuna basarak başlat menüsündeki güç menüsünde yeniden başlata tıkladığımda gelişmiş başlangıç ayarlarını açılmıyor hatta siyah ekranda kalıyor. Ayarlar kısmında kurtarmadan gelişmiş başlangıcı açmaya çalıştığımda bile siyah ekranda takılı kalıyor. Tvye bağladığım pcnin özelliklerine gelirsek i3 10100 msi z490 a pro 8x2 3200mhz ramler 1660 super ekran kartı var ve son olarak windows 11 m2 ssdye kurulu iddialarını bekliyorum. Ben tabi yarın ilk iş gidip pc tamircisinde monitör bağlayacağım.
TürkNet Gigafiber Karadeniz İllerinde nerelere gelecek
Başlıkta belirttiğim gibi Karadeniz bölgesinde hangi illere gelecek. Tabi en başta sorulacak yerimiz Samsun...
İlkadım ilçesinde sorulacak yerler arasında Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir ve Adalet mahallesi listeler arasında mı?
Atakum ilçesinde Yenimahalle, Cumhuriyet, Mimarsinan ve Esenevler mahallesi bu mahallelerin hangileri gigafiber projesi içinde?
Bafra ise buraya gelme gibi planınız var mı acaba?
Samsun haricinde proje kapsamına giren başka illeriniz mevcut mu acaba?
Bende yanılmıyorsam Samsun haricinde hiç 1 tane ilde gigafiber planlaması yok diye biliyorum ama yine de sormak istiyorum. @TurkNet Destek
Özellikle ilk gigafiber nereye kurulacak ve ilk geçiş sağlayacak kişilerin burada yorum yapmasını çok isterim
Sabit telefonu internetten ayırma
Arkadaşlar 2 farklı katta aynı telefon hattına sahibiz bu hattı sadece üst kata çıkartıp alt kattaki yere farklı hat çekip yalın internet sahibi olmak istiyorum(aynı hat sahibi olarak). Ama üst tarafta kalan annem hattın kapanmasını istemiyor. Yalın internete başvurmak hadi kolay olabilir ama bu dediğim olayı türk telekon yapar mı?
PCI-E 1X 16X kartını Ekran kartı takmak
Bu resimdeki aleti dikey tarafa monte etmek için kullanmam mümkün mü acaba? Kullandığım ekran kart gigabyte gtx 1660 super oc...
G-manı rüyada görmek
Evet arkadaşlar bu rüya bende gerçekleşmiş oldu. Rüyaya gelirsek;
Rüyamda g-manın ara sokakta rezil 1halde olduğunu gördüm. Buradaki ben gordon muyum kendim miyim emin değilim.
Onu görünce kirli pasaklı acınacak haldeydi bunu gören g-man sinirlendi ve dönüşüm geçirdi ki o anda 1den kendimi onun bedeninde buldum.
Bu sırada hiç daha önce görmediğim 1 silah hp armor göstergeleri falan çıktı. Adamın nefreti artarken uyandım.
Kdvsiz ürünlerin belirsiz Zam Alışı
Şu 2 aylık süreçte kdvli(yağ, şeker, tuz...) ve kdvsiz(arpa mısır, buğday) gibi malzemeler ciddi oranda zam almakta ve bunun nedeni tüccar olduğumuz halde bilmiyoruz. Kdvsiz olarak bahsettiğim ürünlerin gümrük vergileri dahil kaldırıldı.
Tvye bağlıyken driver yüklemek
|
Meslek: işçi
İlgi Alanları: pc oyunları
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.489
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 16.230 (Bu ay: 178)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware