AYT Baraj Kaç Net?
Evet arkadaşlar AYT de benim bildiğim baraj 20 net (180 puan) fakat geçen sene 170 e düştüğü için baraj 16-20 arası bir net yapmak gerekiyordu diye biliyorum bu görselde ki arkadaş nasıl yerleşmiş dört yıllık olan bankacılık bölümüne onu anlayamadım cahilligimden soruyorum hiçbir bilgi sahibi olmadığım için. Ayt Barajini geçemeyen de 4 yıllık tercih yapabiliyor mu? Tyt de geçemeyince yapılmıyor biliyorum da ayt de nasıl yerleşiliyor böyle gördüğüm daha çok örnek var.
Ağızda tükürük birikmesi
Arkadaşlar sürekli ağzımda tükürük birikiyor. Hep değil genelde akşamları ve öğleden sonra oluyor. Boğulma hissine kapılıyorum sürekli yutkunma istediği oluyor. Tükürük den dolayı hep sakızla çıkıyorum dışarı azaltiyor tükürüğümu cok sıkıldım dışarı çıkamıyorum artık. Alerjik yada reflü den olduğu düşünüyorum ama bilemiyorum da. Gaviscon şurup,ve mide hapi kullandim aç karnına ama bi sonuca varamadım. Arada midem de yanıyor gibi hissediyorum göğüsumede vuruyor ağrısı. Gastroenteroloji ve Alerji yerine randevu aldım ama gidene kadar ne yapmam gerek randevu yoktu biraz ileri bir tarihe denk geldi. Yardımcı olur musunuz
Encard mı? Bankkart mı?
|
DDR4 RAM ÖNERİSİ (LAPTOP)
20 lik diş
|
Gta 5 Social Hesap Satılık
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.837 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hp - Compaq