2K 27'' 240hz Monitör önerisi
Merhaba, 2K Curved 27'' 240hz monitör arıyorum. Bütçe 10-12k arasında değişiyor. Duruma göre 1k daha arttırma yapabilirim. Genelde CS2 oynuyorum.
Neye baksam ghosting falan dendiği için biraz beynim yandı.
27" 2k Ips önerisi 144-170 hz arası
CS GO skinleriniz alınır
CS:GO da olan skinleriniz alınır. Steam fiyatı olarak %70 ine alım yapıyorum.
İstanbul içi elden alım yapabilirim. İstanbul dışı için önce skini gönderirsiniz daha sonra fast ile ücreti gönderirim. Fiyat almak için mesaj atınız. Konuya atılan bildirimler bazen gelmiyor. O sebepten mesaj olarak yazın.
Skin veya Steam Cüzdan kodu alınacak.
CS GO Skinleriniz alınır.
Buff fiyatının %90-95 i fiyatına alım yapıyorum. Mesaj olarak eşyalarınızı gönderin konuşalım.
HDMI takılıyken sistem boot etmiyor.
Bilgisayarı HDMI çıkışı ile APU olarak kullanıyorum. Sistemde HMDI takılıyken açmak için power butonuna bastığımda sistemdeki fanlar dönüyor dıt sesi gelmiyor, windowsu boot etmiyor, bilgisayar açılmıyor.
Tekrar power tuşuna basıyorum fanlar duruyor, HMDI'ı çıkartıp VGA kablosunu takıyorum, power tuşuna bastığımda dıt sesi geliyor ve normal şekilde boot ediyor, windows açılıyor. Sonra VGA kablosunu çıkartıp HDMI takarak devam edebiliyorum. Saçma gelecek ama defalarca denedim.
Sistemde HDMI takılıysa power tuşuna basınca fanlar mal mal dönüyor boot etmiyor. Sizde benim gibi monitör ve kasa ne alaka, monitör olmasa bile açılması lazım diyeceksiniz. Aynen bende öyle diyorum ama teorik ve pratik tutmuyor çıldırtacak beni yav. Tekme tokat gireceğim kasaya. Eskiden Ryzen 3 2200G takılıydı ve hiç böyle bir problem yaşamamıştım. 1 hafta önce Ryzen 5 5600G aldım. 1 haftadır bu sorun var. Böyle saçma bir sorun başına gelen var mı ?. Çözdüyse yardımcı olursa sevinirim.
Alıntı
metni:Not: belki bilgisayar açılıyordur da görüntü vermiyordur. Farklı bir hdmi kablosu varsa onunla bir dene gibi bir cümle söylemezseniz sevinirim. 20 yıldır sistem kurar ederim. Windowsun açılıp açılmadığını anlayabilirim.
Sistem
Ryzen 5 5600G 4.4 1.3V
Gigabyte 450M S2H
2x8 GB 3000Mhz Ram (3600Mhz OC 1.38V kullanıyorum)
Xigmatek Tauro 600W 80+ Bronze
Casper M2758C QHD
Kıbrıstan Türkiye'yi aramak için paket
Merhaba arkadaşlar, kuzenimin ustalığı Kıbrıs mekanize piyade çıktı. Yaklaşık 1 aydan fazladır orada. Oradan bizi aramak istediğinde arayamıyor, şuan Turkcell hattı var. Ona paket yüklemeyi düşünüyorum ama Türkiye'yi araması için paketleri farkli oluyormuş sanırım. Önerebileceğiniz dakikası fazla paket vs önerilerinizi bekliyorum.
Dün tebligat gelmiş
Dün evde yoktum ve eve tebligat bırakmış postacı. Halbuki evde kardeşim ve annemde vardı. Nasıl evde kimseyi bulamamışsa artık. Muhtara bırakmış. Kağıdın üzerine ne bir barkod bırakmış. El yazısıyla bir şeyler yazmış ama ne yazdığını anlamadım. Gece gece merak ettim ne diye. Okuyabilen varsa bi yardımcı olsun
Düzenleme : Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürodan gelmiş. 8 ay önceki olayın kağıdı yeni geliyor.
Kingston A2000 500GB Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
|
Meslek: Anestezi Teknikeri
Ryzen 5 5600G - Gigabyte B450M S2H - MSI RTX 3060 - 16GB DDR4 3600 Mhz - Arctic Freezer 34 eSports DUO - Xigmatek Tauro 600W - Logitech G935 Kulaklık - Logitech G703 Lightspeed Hero Mouse - Logitech G815-G413-G710 Klavye |
Ryzen 5 5600G - Gigabyte B450M S2H - MSI RTX 3060 - 16GB DDR4 3600 Mhz - Arctic Freezer 34 eSports DUO - Xigmatek Tauro 600W - Logitech G935 Kulaklık - Logitech G703 Lightspeed Hero Mouse - Logitech G815-G413-G710 Klavye |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 142
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 6.815 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar