5 saniyelik inanılmaz müzik
beef dizisinde 1. bölüm'de 4:45 ile 4:50 arasında çalan şey nedir arkadaşlar daha önce buna benzer birşey duymamıştım takıntı yaptı bilen varmı?
Bireysel Emeklilik Mi Yoksa Başka Birşey Mi?
Ben konuya hakim değilim!!!
Bilgi sahibi olanlar lütfen ideoloji'den uzak bir şekilde objektif olarak EVET & HAYIR şeklinde yanıt verebilirmi ?
Milyonlarca insan emeklilik dendiğinde ömür boyu alınan maaş olarak anlar bu ülkede, fakat 10 yıl toplanan para geri iade ediliyor konu kapanıyor mu!
Sadece inancı gereği haram olduğu için faiz den uzak durmaya çalışan insanlar bireysel emeklilik adı altında faiz'e bulaşmış oluyorlar mı!
Karlılık oranlarının bir önemi yok lütfen sistem hakkında kazançlı bilgi değilde konu hakkında çok iyi bilgi sahibi arkadaşlarım merak ettiğim şekilde evet yada hayır olarak yazabilirlermi / teşekkürler.
Ambalajı açınca çöp e atmak istedim
Paket üzerinde ki kek harika satın al beni diye bağırıyor yaklaşık 20 TL , ama gel gör ki açınca hüsran tadına bakmayın sakın hayat boyu kekten nefret edersiniz
Fiyatları artan ürünlerin kaliteleri dip yaptı bu konuda'ki görüşleriniz neler arkadaşlar?
Adını hatırlayamadığım şaka show ?
Bir grup herif birbirine muhtemelen kurmaca şakalar yapardı
market arabası ile tepeden itme motor yağı içirme bezbol sopası ile vs. bir ize rastlayamadım bilen varsa yazabilirmi
Meslek: Designer
Bu imzada resim ve smiley kullanılmamaktadır |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 4.457 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic