Oyun Esnasında 5Ghz'de wifi kopması
Merhabalar, uzun bi süredir şöyle bir sorun yaşıyorum; 5ghz internete bağlı şekilde oyuna girdiğimde WiFi bağlantısı tamamen kopuyor alt tab tan baktığımda internet bağlantısı tamamen kesilmiş oluyor yeniden wifi taraması yaptığım da bazen 5ghz gözüküyor bazen gözükmüyor tekrar 5ghz ye bağlandığımda wifi simgesindeki çubuklar dalgalanıyor ama yine bağlanmıyor bir çok şey denedim ama olmadı aygıt yöneticisinden WiFi kartının ayarlarına girip bazı güç tasarruf Modu ayarlarını kapattım ağ sıfırlama yaptım vs. çoğu akla gelecek şeyi denedim işe yaramadı aynı sorun (2.4 ghz de yok) yardımcı olabilecek çıkarsa sevinirim.
Battlefield 5 beyaz ekran sorunu
Merhabalar EA app üzerinden battlefield 5'e giremiyorum oyun yükleme ekranında kalıyor pencere şeklinde beyaz ekran oluyor mouse değişiyor sesler geliyor biraz bekleyince siyah ekran oluyor ama bir türlü oyun açılmıyor denemediğim şey kalmadı temiz kurulum yaptım oyunu onarım yaptım ea uygulamasını kaldırdım yeniden kurdum oyunu da aynı şekilde battlefield 1' sorunsuz girebiliyorum ama battlefield 5' giremiyorum oyunu deneme amaçlı korsan olarak indirdim korsan versiyonu açılıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 408 (Bu ay: 185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili FPS Oyunları