Excel Anket Oranı Bulma Ve Grafik Yapma
Merhaba değerli forum üyeleri benim sizlere bir sorum var
Elimde işyerinde Excel'de yapılan amatör bir anket var.Bu anketin yüzdesini bulmam ve grafiğini çıkarmam gerekiyor.Ancak şöyle bir durum var.Soruların bazıları olumlu bazıları "olumsuz şekilde sorulmuş.Şöyle ki;
örnek anket sorusu “ayakkabı memnuniyet anketi” (toplam katılımcı sayısı 18)
Evet Hayır
soru 1 - koku yapıyor mu? 5 - 13
soru 2 - temizlenmesi kolay mı? 15 - 3
İlk soruya evet diyenler bu ayakkabı için "olumsuz" bir duruma evet dedi.Amaikinci soruya evet diyenler "olumlu" bir durum için evet dediler.Bu şekilde 20 farklı soru bulunmakta.
Bu verilere dayanarak alanların %...'si memnun %..'si memnun değil şeklinde oran bulmam gerekiyor.(Olumlu ve olumsuz soruyu dikkate alarak)
Bunu yaptıktan sonra grafikte göstermem gerekiyor.
Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.Şimdiden teşekkürler
R Studio Programından Anlayan Bakabilir Mi?
Merhaba arkadaşlar benim bir ödevim var r studio programıyla ilgili.
Bu programla veri seti çağırıp knn algoritması yapmam gerekiyor veri setini çağırıp str, summary gibi kodları yapıyorum en sona geliyorum ama knn yapamıyorum bilen birisi ilgilenip yardımcı olabilir mi?
Yardımcı olacak kişiye veri setini kodları göndereceğim.
Asus Laptop Hoparlörden Gelen Boğuk Ses Ve MyAsus Programı Hakkında
Asus x515jf-br024t model sahibiyim.2 günlük bir cihaz.İlk defa asus kullandığım için pek bilgi sahibi değilim bu nedenle sizlere 2 sorum var.
1-Laptoptan çıkan ses çok boğuk geliyor uzantan gibi.Ayrıca ses seviyesini %100 yapsam bile az ses çıkıyor.Yapmam gereken bir ayar var mı acaba?Yada normal hali bu mu?Çözüm için 2 veya 3. mesaja bakabilirsiniz.
2-MyAsus programını açtığımda müşteri desteği>canlı güncelleştirme kısmında üst menüde "En Son (18)" yazıyor.İçine girince kırmızı renkli driver listesi çıkıyor.Bunlar güncelleme olduğunu mu gösteriyor.İndirmem gerekiyor mu?
Şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj güncellenmiştir.
TRT Dinle Uygulaması
TRT'nin müzik dinleme uygulaması.İndirip kullanan birisi olarak söylemeliyim ki beğendim.Rakiplerini gibi çok geniş bir arşivi yok ama genişleyeceğini düşünüyorum.Müzik dışında sesli kitap, radyo tiyatroları olması cezbedici tarafı.Trt radyolarını ve Trt kanallarındaki programları podcast şeklinde dinleyebiliyorsunuz.
Uygulama hoşuma gittiği için paylaşmak istedim.App store ve play store da bulunmakta.
Kısa bir inceleme videosu
TRT'nin yapmış olduğu haber
Alıntı
metni:https://www.trthaber.com/haber/kultur-sanat/trtnin-zengin-arsivi-trt-dinle-uygulamasinda-toplandi-509225.html
Uygulama Linkleri
Alıntı
metni:App Store Linki https://apps.apple.com/tr/app/trt-dinle-m%C3%BCzik-radyo/id1489293379 Play Store Linki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trt.trtdinle&hl=tr
Web Site Ve Sosyal Medya Hesapları
Alıntı
metni:Web Site: www.trtdinle.com İnstagram: www.instagram.com/trtdinle Facebook: www.facebook.com/trtdinle/ Twitter: www.twitter.com/trtdinle Youtube: www.youtube.com/c/trtdinle
Radyo tiyatrosuyla ilgili yapılmış haber
(Uygulama ve youtube kanallarıyla ilgili bağlantım yoktur.Sadece yerli ve büyük bir kurumun uygulaması olduğu için desteklemek istedim)
Sitede arama yaptım gördüğüm kadarıyla konusu açılmamış eğer gözden kaçırdıysam konu silinebilir.
Fotoğraflar Uygulaması Anı Oluşturmuyor
|
İphone Telefonlarda Yeni Hat Takınca Mesaj Gönderilemedi Sorunu
|
Nokia 3410 | Nokia 5130 | Nokia 6600 | Samsung E250(Siyah) | Samsung E250 (Mavi) | Anycool T808 | Çakma İphone 4 | Samsung Wonder | General Mobile Discovery 1 | Sony Xperia Z3 | İphone 7| Redmi Note 10 Pro | Samsung S21 FE 5G | |
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 281
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.986 (Bu ay: 276)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar