Samsung WindFree Premium?
Merhabalar. Klima tavsiyeleri ana konusuna yazmıştım ancak cevap alamadım. Daha detaylı şekilde bir başlık açmak daha isabetli olacak sanırım.
85-90 metrekare 2+1 bir evde oturuyorum ve yaz için Ocak itibarıyla fiyatlar fırlamadan bir klima almayı düşünüyorum. Aynı binada oturan arkadaşlarım 18.000 btu ile evi belirli bir ölçüde serinletebildiklerini söylediler ve ben de bu doğrultuda hareket etmeyi planlıyorum.
Yalnız ne yazık ki klimalar konusunda çok kısıtlı bilgim var. Teknosa’da linkini aşağıda verdiğim Samsung WindFree Premium 18.000 BTU (yaklaşık 30 bin TL) gözüme çarptı. Direkt rüzgar vurmasını engelleyen bir model olarak tanıtmışlar dikkatimi çekti. İyi midir, kaliteli midir, bu fiyata değer mi vs. hepsi soru işareti benim için.
Sonuç olarak konu hakkında profesyonel bilgisi olan arkadaşların bahsettiğim klima ile ilgili bilgilerini/görüşlerini ve bu fiyat civarında (belki biraz daha üstüne çıkabilirim) başka marka/model tavsiyelerini paylaşmaları halinde gerçekten müteşekkir olacağım.
Şimdiden Teşekkürler.
Acil TV Tavsiyesi Lütfen
Merhaba.
Hem Netflix vb. platformlardan ve dizüstü bilgisayarı bağlayarak yüksek kaliteli ve akıcı görüntüyle dizi/film izleyebileceğim, hem bağlı dizüstünden zaman zaman akıcı oyun oynayabileceğim hem de PS5 ile maksimum performans alabileceğim nitelikli bir 65 inç televizyon almak istiyorum. 50-60 bin bandını geçmek istemiyorum ama duruma göre bir tık üstüne de çıkabilirim. 11.11, BF vs. indirimleri bitmeden TV’yi almak niyetindeyim. Bu doğrultuda profesyonel tavsiye rica ediyorum.
Forumu çok okudum ancak mukayeseler, teknik bilgiler, markaların farkları vs. kafamda karman çorman oldu, toparlayıp bir karar alamıyorum. Bilen biri yardımcı olabilirse müteşekkir kalacağım.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.377 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar