Karavan Kiralama İşi Hakkında
Selamlar..Malum pandemi dolayısı ile insanlar otellerden uzakta ve yeni trendlerden karavan tatilciliği yapmaya başladılar.Bende emlak işinin yanındma hem işim ile ilişkili hemde pasif bir gelir olsun istiyorum.
Bilindiği üzere karavanlar çekme ve motokaravan oluyor.İlk etapta ortalama 200 250 bin bütçe ayırarak bir motokaravan almayı ve sonrasında kiralamayı düşünüyorum.Sektörel tecrübesizliğimden dolayı düşük bütçe ile sabit noktada karavan kiralamak istiyorum...
Antalya'da sahil kenarında denize sıfır bir ara sokak var.Tahminen 10 15 kadar sürekli sabit duran karavanlar var.Extra ücretli deniz kenarında sabit karavan park alanı var.Oraya çekme karavan'ı sabit kursam gerekli ekipmanı alarak o şekilde kiraya vermeyi düşünüyorum.Başlangıç için ortalama 60-70 bin liralık karavan alarak işe başlamayı planlıyorum.
Araştırdığım kadarı ile sigorta ,muayne(750 kg altı için) yok..Bu şekilde bir iş yapsam resmi prosedür nasıl olmalı ? Yada olmalı mı ?
Müşteri kısmını işim gereği çok rahat bulabilirim o konuda problem yok sadece merak ettiğim resmi prosedür ve bu işi yaparken dikkat etmem gereken hususlar.
Fikri olan arkadaşları bekliyorum :)
|
|
|
|
Meslek: Yerli Yabancı Gayrimenkul Danışmanı
İlgi Alanları: Emlak İnşaat
Antalya yerli yabancı gayrimenkul satış/danışmanlık hizmetleri. Merak ettiğiniz her türlü konular için ÜCRETSİZ olarak mesaj yada direk 0532 795 15 39'dan ulaşabilirsiniz. www.antalyahouse.net Portföylerimizi İnceleyebilirsiniz. |
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 5 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 850
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.534 (Bu ay: 186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 279 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları