TurkNet uzak durun.
Merhaba,
TurkNet aktif bir aboneliğim var şu an 3. Ayında.
Öncelikle internet bağlantımdaki problemleri TurkNet'e geçersem gidereceklerini TurkTelekom'a baskı yapacaklarını söylediler. (yapmadılar tamamen YALAN! hala sorunlarım devam ediyor topu TurkTelekom'a atıyorlar :)
Ücretsiz bir modem göndereceklerini bunun kullanıma tahsis olacağını söylediler. Daha sonra 25TL ücret yansıttılar. Üstelik 3 ay oldu hala modemi göndermediler. Son faturamda bunu 35TL'e çıkarmışlar ve hala modemim yok. Kullanıma tahsis ibaresi de Hizmetlerim sayfasından kaldırılmış :)
İmzaladığım Sözleşmeleri inceledim. Sözleşmede 25TL karşılığı kullanıma tahsis bir modem gönderileceği yazıyor. Modemi tekrar teslim etmediğim takdirde 450TL cezai işlemden bahsediyor. Bu sebeple buna itirazımı geri çektim. Fakat 25TL olan ücret 35'e yükseltildi. Birde dalga geçer gibi hala modemim gönderilmedi.
Sürekli stok problemi olduğu için gönderemediklerini söyleyip açmış olduğum kayıtları kapatıyorlar. 10 günlük yasal süreçte çözüleceğini taahüt ediyorlar fakat 90 gündür sorunum çözülmedi. Bunların hepsinin ekran görüntüleri var. Tamamını mahkemeye taşımayı düşünüyorum. Göz göre göre insanları kandırmak doğru değil.
============================================================================
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 8.331 Mbps 96.486 Mbps
Actual Net Data Rate: 8.192 Mbps 96.347 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 31.2 dB 8.3 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 7.4 dBm 14.4 dBm
Receive Power: 2.2 dBm 10.0 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 5.1 dB 4.2 dB
Attainable Net Data Rate: 41.813 Mbps 96.104 Mbps
============================================================================
Modeme ulaşan değer 96.104 Mbps görünüyor. Bana 96.486 Mbps hız tanımladıkları için sürekli bağlantım kopuyor.
TurkNet yetkilisinden acil bir çözüm bekliyorum.
- Modemim nerede ?
- Modeme 25TL den fazla para ödemem!
- Bağlantım sürekli kopuyor iyileştirme yapılacağı söylendiği için cayma bedelini ödeyip size geçtim. Cayma bedeli içinde destek almadım.
- Modem gelmediği halde alınan ücretlerin iadesini istiyorum.
- Bunlar düzeltilmediği takdirde aboneliğimi iptal edip. Hukuki süreci başlatacağım elimde imzalı ve Online işlem merkezindeki yazışmaların görüntüleri hepsi mevcut. Ses kayıtlarını avukatım aracılığı ile talep edeceğiz. Ücretsiz modem gönderimi isteyip istemediğimi sormuştu bir arkadaş bende kabul etmiştim. Daha sonra ücret çıktı ama sözleşmede imzalamışım yapacak bişi yok. Ama 25TL yi 35TL ye çıkartıp ve üstüne modemi göndermeyince işler değişti.
Herkese iyi forumlar.
Meslek: Webmaster
Since 2004 |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.819 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar