KYK Kredisi Eksik Ödeme Aldım
Arkadaşlar yüksek lisansta okuyorum bu dönem kyk kredisi başlattım, yeni zamla birlikte aylık 2500, 24 ayda 60.000 TL tutarındaki sözleşmeyi imzaladım. Bugün hesabıma baktım eski fiyattan 3 aylık ödeme yapılmış ( 1700 x 3 ) nedir bunun sebebi ileriki dönemlerde fark gelecek mi ?
Bisiklet Uzmanlarından Bisiklet Tavsiyesi
Sevgili dostlarım, 2 tekerli bir çok vasıtayı şevkle kullanan bir kardeşiniz olarak bisikletin kitabını yazmış arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Şehir içinde asfaltta ve kırsalda toprak yol üzerinde kullanabileceğim, 120-130 kg civarı taşıyabilecek, disk frenli bisiklet önerisi arıyorum. Hangi tip almalıyım, hangi markalar daha iyidir vs. Direk marka model olarak da önerebilirsiniz. Maksimum karşılayabileceğim bütçe 7000 tl. Teşekkür ederim.
Kulaklık Tavsiyesi Alınır
Arkadaşlar kulaküstü, uzun kullanımlarda kulağı ve başı yormayan, mümkünse pedleri kumaş olan, kablosuz ve ana odağı ses kalitesi olan fiyat olarak maks 4000 tl olacak şekilde bir kulaklık arıyorum.
Sennheiser, bang olufsen, bose gibi markalara baktım ancak pek bilgim yok. Marka model önerilerinizi bekliyorum.
Kulaklık Tavsiyesi Arıyorum
Arkadaşlar kulaküstü, uzun kullanımlarda kulağı ve başı yormayan, mümkünse pedleri kumaş olan, kablosuz ve ana odağı ses kalitesi olan fiyat olarak maks 4000 tl olacak şekilde bir kulaklık arıyorum.
Sennheiser, bang olufsen, bose gibi markalara baktım ancak pek bilgim yok. Marka model önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, ilk defa modifiyeli bir aracımı bayiye verip 0km araç alacağım ancak merak ettiğim bir kaç kısım var lütfen bilen ya da yaşamış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Aracımda custom direksiyon, 3.5 cm yay ve kendi orjinal body kiti var. Orjinal parçalarını da saklıyorum ancak teker teker uğraşmak istemiyorum eğer böyle kabul edeceklerse. Aracı verirken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Ciddi cevaplarınız bekliyorum sayın forumdaşlarım.
Borsaya Giriş
Arkadaşlar yerli, yabancı çeşitli şirketlerden hisse almak istiyorum, ancak siz hangi sitelerden alım satım yapıyorsunuz (kullanımı kolay anlaşılabilir ve güvenilir olanlar) ve hangi şirketleri takip ediyorsunuz genel olarak bilgilenmek istedim.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba çok laf kalabalığı yapmadan derdimi ve topladığım sistemi anlatacağım.
Sistem:
Anakart : ASUS PRIME B450M-K
Ram : CORSAIR 16GB (2X8) DDR4 3200 MHZ
Soğutma: COOLER MASTER Sıvı soğutma 120mm
SSD : SAMSUNG 500GB 860 EVO M2
HDD : WD BLUE 3.5 1TB
PSU : CORSAIR 650 W 80+ Bronze
İşlemci : AMD Ryzen 7 3700X 3.6 GHZ
GPU : MSI Geforce Rtx 2070 Super X Trio 8GB DDR6
İlk merak ettiğim sistem hakkındaki fikirleriniz, anakartın biraz daha yükseltilebileceğinin farkındayım onun dışındaki fikirlerinizi merak ediyorum.
İkinci sormak istediğim ise, kasayı çalıştırdığımda normal çalışmada herhangi bir ses, takılma, ısınma yapmadan çalışıyor sorun yok, ancak cs go, age of empires oyunlarını açtığımda kasadan bir ses geliyor, tanımlamak gerekirse ince bir cızırtı diyebiliriz. Mouse ile görüntüyü değiştirdiğimde sesin yüksekliği değişiyor bazı noktalarda artıyor bazı noktalarda ise azalıyor, ve alt tab yaptığımda ses tamamen duruyor. Sesi yakından dinledim ve güç kaynağından geldiğine emin oldum gibi ancak sormak istediğim, sesin ekran kartından işlemciden ya da anakarttan gelmesine bir sorun bağlayabilirdim ancak güç kaynağı normal çalışırken ses yapmıyor fakat oyunda kendini yırtarcasına cızırtı yapıyor, anlam veremedim. Önerilerinizi düşüncelerinizi bekliyorum değerli arkadaşlar.
Motosiklet Gece Sürüşü Videom
|
İsim önerisi
|
Hepsiburada alışveriş önerisi
|
Meslek: İnşaat Mühendisi
İlgi Alanları: Yüzme , motor sporları , fitness , hayvanlar
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 316
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.718 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 443 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic