Yüksek devirde Hatalı çalışıyor
Merhabalar, scooter sistemine benzer yatık motorlu bir ATV'm var düşük devirde veya rölantide çalışmasında hiçbir sorun yok, fakat hızlanmaya veya deviri bir şekilde arttırmaya çalıştığım zaman sanki ateşleme kesiliyor tekrar başlıyor gibi bir gürültüyle kesinlikle izin vermiyor. Karbüratör, beyin, buji, benzin otomatiği, benzin filtresi, benzin ve vakum hortumları, benzin, hava filtresi değiştirildi sorun devam ediyor.
Sıfır Enerji Olması Sorunu
Haftada 4-5 gün spor yapıyorum günde 3 litre civarı su içiyorum 9 saat kadar uyuyorum kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde iki öğün besleniyorum sebzemi meyvemi eksik etmiyorum ama ne yaparsam yapayım her allahın günü zombi gibi uyanıp zombi gibi uyuyorum sırtımda ve omzumdaki kronik ağrılardan bahsetmiyorum bile. Bunun sebebi nedir bir tek ben yaşıyor olamam
Premiere Pro 2021 Hata Veriyor
Crackli kurmaya çalışıyorum, evet mac alıcak param var ama lisans alıcak param yok. Sorun şu:
iPhone 7 Ahize içine düşmüş
Erişilebilirlik-Ses/Görsel-Denge en sağda örnek bir şarkı açıyorum parmağımla ahizeyi kapattığımda seste neredeyse hiçbir değişiklik olmuyor. Ses kasadan çıkıyor gibi. Aynı şekilde aramalarda ses kasanın içinden geliyor.
Zorlanan parça yok kasan oyun var
Ekran kartı gtx 1070ti oyun minecraft shader. Sebebini anlayamıyorum az önce gta çöktü durduk yere. Çözümü nedir ?
İşlemci fanı gerekli
|
İ7-4790 Soğutucu Tavsiyesi
|
bilek güreşi
|
Öneri lazım
|
bilekçiler toplansın
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 5.912 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic