Monster t7 v20.3 klavye tuşu??
Arkadaşlar salaklığıma denk geldi klavyenin altını kurutayım derken 2 tuşunu erittim , cihazı servise göndereceğim ama extra olarak tuş temin edebileceğim bi yer var mıdır?
PANDORA ALINIK İTEM LİSTESİ
Arkadaşlar pandora da pazarcı arkadaş lazım ,düşük kar marjı ile bir arkadaştan almak itemlerin hepsini , tek itemi olanlar da msj atabilir ortayı buluruz bolca referansım da mevcut , Şuan aciliyetimiz yok msj bekliyorum
- 4x 8 shard
- 2 x 8 chitin set
- 2x 9 md
PANDORA 7/24 exp
Selam arkadaşlar 5-6 kişiyiz exp clan arıyoruz . 2-3 char daha kasacağız hali hazırda +72 yiz şuan . Lvl kasmayı düşünen arkadaşlar da ulaşabilir bana irtibat sağlayabiliriz. Hali hazırda aof bırakıyoruz şuan
FİFA23 300k coins satılık (ps5)
300k coins 350tl referans bolca mevcut
Tercihim LG 55NANO816na
Selamlar dostlar
Evlilik arefesindeyim, 3-4 aydır foruma konulara incelemelere bakıyorum, malum tv konusunda işin içine girince çıkılmıyor.. O mu olsun şu mu vs derken malum şey 8.50 ye dayandı..
Samsung 55tu8500 modelini düşünüyordum, vatan da inceledim tam alacakken öğrendim ki kumandasında mouse özelliği yokmuş karar değiştirdim lg aldım. Karanlık oda, film performansından ötürü Samsung istiyordum ama 6.5k para verip de 2020 model tv de tek tek harf gezmek işime gelmedi açıkcası.. Şansımı lg den yana kullandım. Biraz indirimle vatandan 7.100 e satın aldım ( İnternet fiyatları min 7.300iken)
Aynı modeli kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim, tv kurulumu yaptıktan sonra güncelleme yapabilirim, merak ettiklerinizi msj atabilirsiniz.
Varta 57642 marka pil + sarj cihazı
|
Online mmoprg tavsiyesi
|
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 300
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 10.206 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 170 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El