Arkadaşlar (reklam olmasın diye sansürledim her şeyi) ben ilk kanal açtığımda bir hevesle tüm yorumlardan bildirim gelsin istemiştim fakat artık bildirimlerde boğuluyorum D:
Attığım resimlerde de görülebileceği üzere işaretlediğim alanda artık yorumlardan bildirim alma seçeneğini "şaaptım" fakat her yorum atıldığında kırmızı yanıyor, tıkladığımda yorum görünmüyor bildirim gelmemiş gibi ama kırmızı bildirim işareti geliyor.
Buna ek olarak buradaki geçmişi bir türlü temizleyemedim. Her yerine tıkladım yok arkadaş bildirimleri temizle diye bir seçenek :(
Not: e-posta bildirimlerinden bahsetmiyorum, sağ üstteki zil işaretine gelip duran bildirimden bahsediyorum, hem ordaki geçmiş temizlenmiyo, hem de üstüste üç noktaya tıklayıp yorum güncellemelerini kapat dediğimde yorum geldikçe orda zil yanıyo.
Yardım pls.
Oyun Yapma - Olm Başlığa Bak :D - Programı
Kafaya koydum, ben bir şekilde iyisiyle kötüsüyle 2D oyun yapacağım. İnternet sitelerinden araştırdım ve Unreal Engine isimli bir program buldum. Gayet iyi, hoş fakat bir eksiği var ki çok büyük bir eksik; Türkçe dil desteği.
Arkadaşlar çok önemli bir not: Türkçe olmasın, Türkçe olmasa da olur, İngilizce öğren... vs. gibi yazılar yazmayın lütfen. Net bir şekilde yazıyorum. Türkçe dil desteği olan veya internetten indirebileceğim bir Türkçe yaması olan oyun yapma, üretme diyelim daha "estetik", oyun üretme programı var mı?
Teşekkürler :)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.301 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun