Merhaba. Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyacağım için laptop arayışına girdim. F/P ürünü, kasa kalitesi iyi bir gaming laptop arıyorum. Öncelikli tercih edeceğim markalar MSİ ve ASUS(Diğer markalara da bakabilirim). Bütçem 12500-13000 TL. Önerilerinizi bekliyorum.
Benim listem:
https://www.hepsiburada.com/msi-gp65-leopard-10sdk-819xtr-intel-core-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-gtx-1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000001ZFCB
Süperonline'dan Türknet'e Geçmeli miyim?
Merhaba.Superonline engelli indirimi ile 8 mbps download 5 mbps upload paketi(Adsl) kullanıyorum.Turknet 75 download vadediyor(Adsl) aynı fiyata.Turknetin vereceği hız gerçekten 75 mbps olur mu. Geçiş süresi uzun sürer mi?(Malum online eğitim) Sizce geçmeli miyim?
Merhabalar.2 gündür bazı oyunlara giremiyorum(Valorant,cs,roblox).Tarayıcıda YouTube'a giriyorum Facebook'a giremiyorum.Farklı dnsler denedim, otomatik yaptım,sorun gidericiyi çalıştırdım fakat durum aynı.Bu sorunu evdeki modemde veriyor modemi resetledim değişen bir şey olmadı.Telefonumdan İnternet paylaştığımda hiçbir sorun yok. Ayrıca hem laptopda hem de masaüstü pc'de bu sorun var.Ne yapmam ger
ek?
Mini display port'u VGA'ya çevirme
JBL kulaklık sağdan az ses gelme sorunu
|
Kulaklık Nasıl?
|
Kulaklık Önerisi
|
Forza Horizon Sistem Yeterliliği
|
Rocket league'de herşeyi açmak
|
Lenovo p1ma40
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.662 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar