Honda civic f5 kasa alınır mı ?
Arkadaşlar 2018 honda civic f5 dizel otomatik alınır mı ? Kronik sorunları var mi ?
Baktım ilanda 3 5 tane var onlarda hem boyalı değişenli boya değişen cidden önemli mi ? Satacak olsam çok ezerler mi ileride değişenli diye çünkü benim için görünüşü önemli göçük çürük birleştirme yoksa bence önemli değil.
Birde suan 800 900 bandında fiyatları 800 900 bini ona vermek mantıklı mı veya daha iyi modelli veya kalıteli başka marka model araba alınır mı ?
Aslında iyi kötü bir ford connet var bende 2006 model çok yakıyor ve gereksiz atıl kullanım amacı dışında binek olarak kullanılıyor gerçi genelde motor kullanan birisiyim pek arabayada binmem senenin 300 günü evin önünde yatması için araç alınır mı ? Parayı bankaya koysam evet faizi falan var veya döviz altın yapılır lakin kullanmadan bankada durmasını da istemiyorum çünkü değerlendirecegim bir yer yok arsa almak istemem ev zaten alınmaz. Düşünceleriniz neler ?
Arkadaşlar yakın zamanda kaba inşaat yaptıran veya aranızda inşaattan anlayan varsa bilgilendire bilir mi bşz bir kaç usta ile görüştük 1 tanesi 480 ila 500 bin birisi ise 500 ila 550 bin fiyat verdi çeşitli sebeblerden dolayı anlaşamadık lakin son görüştügümüz usta işi abarttı 950 bin demiş. Biraz bu şüreçte bilgi sahibi oldugum kadar size aktarmak isterim.
120 metre oturma alanı olan 1 bodrum 2 kat ve 1 çatı olmak üzere bir inşaata başlamak istiyoruz sanırım çatı ile bodrum 1 kat olarak sayılıyormuş yani 3 kat hesabından 120m²*3=360 m² yapıyor adamın verdigi fiyata göre m² 2000 liraya geliyor bu çok fahiş bir fiyat değil mi ? Yoksa normal piyasası mı bu ? Demiri betonu bize ait sadece işçilik parası 950 bin tl istemiş. Bu verdiğim bilgiker doğrultusunda kaba insaatın işçilik gideri sizce ne kadar olmalıdır.
Fm 23 gözlemci bug.
Arkadaşlar FM 23 de bir oyuncu veya bir takımin atıyorum milanın u 19 kadrosunun hepsini gözlemleyecegim. Oyuncuyu veya oyuncuları şeçiyorum gözlemle diyorum. Oyuncu gözlemleniyor diyor aradan 3 4 ay geçiyor rapor gelmiyor. Gidip bakıyırum oyuncuyu sözde XX gözlemci gözlemlemiş ama a b C diye puanlamamış ve kaç yıldız oldugu da belli değil potansiyeli. Bunu 1 hafta gözlemle 2 hafta gözlemle yeteri kadar bilgi seviyesi oluncaya kadar gmzlemle hepsinde denedim yok oyuncu raparu gelmiyor. 1 hafta gözlemle deyince 1 hafta sonra rapor gelmesi gerekmiyor mu? Bu bir bug gibi ama çözümünü bulamadım. Hızlı maç eklentisi tema vs mi bug yapıyor sizce veya başına böyle bir şey gelen oldu mu çözümünü bilen var mı?
Fm 23 e yeni başladım kafama göre işte yabancı kuralı kaldırdım. Başladım ilk sezonu henüz yeni bitirmiş durumdayım.
İlk olarak bosman kuralı ile birini transfer etmek istiyorum.
Oyuncu ile görüş dersin görüşürsürsün.
Diyorum görüşüyorumda ama mesela kafama fiyat uymadı veya bir yerden para gelecek 1 hafta sonra tranferde oyuncu sattım maaş bütçesi falan açılacak. Ama benden görüşme yaptım diye gmrüşmedeki teklifi kabul etmemi yada görüşmeyi sonlandırmamı istiyor.bu durumda ya benim oyuncunun istedigine olur demem yada görüşmeyi sonlandırıp oyuncuyla aramı bozmam anlamına geliyor. ( fm 20 de bakatdın oyuncu ile aran bozulacak geri teklifi sonlandırmadan veya vazgeçmeden çıkar 2 gün sonra tekrar teklif ederdin yanlış hatırlamıyorsam tabi.)
2. Olarak bazen oyuncuyu gözlemle diyoraun mesela arsenal u 19 oyuncularının hepsini seçip gözlemle diyorsun. Gözlemleniyor ibaresi oyuncunun yanında küçük butonda beliriyor. Ama bazı takımlarda gözlemle dediginde buton belirmiyor profile giriyorsun profildede oyuncu gmzlemleniyor demiyor ama üstten gözlemci görevlerine bakınca bu oyuncu fözlemleniyor diyor.
3 en oyunu kıran ve akşam çözüm bulamazsam bırakıp fm 24 e geçmemi sağlayacak hata ilk sezon sorun yoktu. İlk sezon bitti suan yaz türkiye transfer dönemindeyiz haziran 25 20 arası işte bosmanla aldıgım oyuncular falan geldi gelince işte türkçe kurauna gönder karşıla numara belirt lisans kaydı çıkar falan yazar biliyorsunuz. Lisans kaydı çıkara tıklıyorum. Otomatik seç. Kendim şeçtim. Geri aldım. Temizkedim. En az 15 oyuncu kayıtlı olması lazım diyor 15 25 ila 30 yaş arası oyuncu seçtim hiç bir şeçimi onayla yazısına tıklamama ragmen onaylayıp mesaj ekranına çıkmıyor geri deyip çıkınca seçimler onaylanmış olmuyor.
Bilgisi olan biri bu bahsettiklerım bir buğ mu yoksa ben mi yanlış birşeyler yapıyorum da böyle sonuçlar alıyorum açıklayabilir mi ?
Arkadaşlar öncelikle fenerbahçe-galatasaray derbisin haftası istanbulda olacagım. Ve maça bilet almak istiyorum ilk defa bilet alacagım için fiyatlar ortalama ne kadar olur bilmiyorum. Derbi oldugu için maç biletleri pahalanıp 2 3 k olur mu ? Birde en rahat ve ucuz passo dan alınıyor sanırım. Lakin onada kart için yıllık 200 lira ödemem gerekiyormuş ben istanbullu değilim ve 1 defa kullanacagım bir karta ektradan 200 lira ödemek mantıksız geliyor birde maçtan ne kadar önce açılır bilet satışı kara borsaya düşmesinden korkuyorum tecrübeli arkadaşlar. Yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar bu sisteme sıvı sogutma şart mı ?
https://www.gaming.gen.tr/urun/2929...v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sisteme sıvı sogutmamı yoksa kule tipi mi takılmalı ve bu sıvı sogutma yeterli mi ? https://p8zh.adj.st/mk12x3o_m4o2h83?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&Page=Product&CampaignId=61&BoutiqueId=61&ContentId=714169813&MerchantId=802090&PdpSource=seller_store&FilterOverPriceListings=false&adjust_campaign=product_free&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_userID=17214768&utm_term=17214768&link_contentid=714169813&utm_campaign=714169813&adjust_deeplink=ty%3A%2F%2F%3FPage%3DProduct%26CampaignId%3D61%26BoutiqueId%3D61%26ContentId%3D714169813%26MerchantId%3D802090%26PdpSource%3Dseller_store%26FilterOverPriceListings%3Dfalse%26adjust_t%3Dmk12x3o_m4o2h83%26adjust_tracker_limit%3D250000%26utm_source%3Dshare%26utm_medium%3Dproduct_free%26link_userID%3D17214768%26utm_term%3D17214768%26link_contentid%3D714169813%26utm_campaign%3D714169813%26adjust_campaign%3Dproduct_free&adjust_fallback=https%3A%2F%2Fwww.trendyol.com%2FPower-Boost%2FPowerboost-Noble-240-Rainbow-Fanli-240mm-Intel-1700-amd-Am5-Serisi-Uyumlu-Sivi-Sogutma-Sistemi-p-714169813%3FboutiqueId%3D61%26merchantId%3D802090%26adjust_t%3Dmk12x3o_m4o2h83%26adjust_tracker_limit%3D250000%26utm_campaign%3D714169813%26adjust_campaign%3Dproduct_free%26utm_source%3Dshare%26utm_medium%3Dproduct_free%26link_userID%3D17214768%26utm_term%3D17214768%26link_contentid%3D714169813
Bu sistem alınır mı ?
Arkadaşlar bahsettiğim sistem bu ;EPIC-13400F / INTEL I5-13400F / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR hazır sistem oldugu için güvenemedim 16 GB ekran kartlı sistem sözde ama güven olmuyor ekran kartı performanslarına biliyorsunuz düşünceleriniz neler? Bir de şu anki sistemim işlemci i5 6500 ekran kartı MSI RX 470 RAM kinsgton 2666 Hz 16 GB ama 4×4 olarak anakartta gigabat H150b olması lazım bu sistemi kaça satarım?
Fare kafayı yedi bozuk mu ?
Arkadaşlar benim rampage spear 7200 farem var alalı daha 1 2 ay anca oldu evde tadilat vardı sadece 1 metre kadar yerden yere düştü o gün bu gündür cs go falan oynarken elimle ne zaman kaldırıp koysam fare kendi ekseni etrafında dönüyor sapıtıyor ilk baş ayarlardan mı acaba diye düsündüm sıfırladım ayarları ama gene aynı enteresan olan bu sorunu sadece cs go da gmzlemliyorum. Fm falanda oynuyorum ama onda olmuyor oluyosada fark edilmiyor yani simdi bu fare bozuk mu yoksa cs ayarlarında mı sıkıntı ?
Fm20 yabancı kuralı yaması var mı ?
Arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum fm 20 yabancı kuralı kaldırma yaması var ama kayıtlı oluna etki etmiyor hiç biri etki etmesini saglayacak bir yöntem var mı yada yama dışında oyun bug veya oyuncuları türk uyruğa çevirme yöntemi 2. Sezonumdayım uefa avrupa kupası falan kazandım kayıdım yansın baştan başlayayım istemiyorum lütfen yardımcı olun.
Fm gurmeleri profları toplansın. Lütfen.
Arkadaşlar fm 20 yeni başladım yeni kariyer açtım zaten herşeyi ayarlayana kadar maşşallah 2 saat geçiyor çok detaylı bir oyun sagolsun sonra 10 maça yakın yaptım sagırım herşey iyiydi 2 yen bir yenil dortmudu evinde 3 1 yendim falan sonra bir taktik değiştireyim dedim bir daha dikiş tuturamadım 1 maç yensem 3 maç yeniliyorum kaç taktik denedim şimdiye kadar hatırlamıyorum kanat oyunu diyorum yok topa hükmet yok gagenpres gene yok ilk başladığımdaki taktik neydi hatırlamıyorum da. Artık ocak ayına geldik oyuncu kralıyım diyorum. Yok hiç bir takip kabul etmiyor tranfer edeyim dşyorum 1 milyonluk oyuncuya 6 m istiyorlar hadi kabul ettirdim diyelim bu sefer oyuncunun maası atıyorum 60 b istiyor benden 200 b sadece 1 tranfer yaptım ondada sanırım benim komiteden biri kafasına göre kendi teklıfleri yaptı ve aldı 6 m oyuncuyu 3 kapatmış suan sözleşme detaylarını hatırlamıyorum iyi bir sözleşmemi yaptı benim adam yoksa dipe mı batıyoruz anlamadım. Mustafa kapı gitti elimde tutamadım. zaten en başta gitmek istedi musleraya yeni sözleşme önermem lazımdı son senesi diye önermediğim diye oda ben ülkemi özledim vs diyor takım arkadaşlarını gönderdim konuşmaları için ülkesine tatile gönderdim dönünce faydası olacak mı bilmiyorum. Ö.faruk beyazı ali akmanı alayım dedim degerleri 60 b atıyorum 300 400 hatta 1 m çıktım istiyorlar 15 m yani transfer mantıkını çözemedim kısacası bilenler su oyunu bana bir öğretip atıklayabilir mi püf noktalarını.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.014 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun