Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 902 (Bu ay: 8)
.........
Arkadaşlar türk telekomun verdiği modem bozuldu. Wi-fi 6 bir modem arıyorum ama baktıkça kafam karıştı.
Hiç uğraşmadan Türk Telekom’un faturaya ek 24 taksitle verdiği bu modemi alıp geçeyim mi? Üzerinde Türk telekom yazıyor ilerde başka bir iss ile kullanabilir miyim?
Yada onu boşver şunu al dediğiniz bir model var mı max 1500 liraya kadar. Oyun oynamam, performansta çok önemli değil 150 m2 evde aynı anda 3-4 kişi stabil bağlanabilsin yeterli.
Lütfen bir fikir verir misiniz?
Bir telefondan diğerine verileri aktarma
Arkadaşlar babamın xiaomi redmi 4x telefonundan redmi note 10s’ e tüm verilerini aktarmam gerekiyor. Whatsapp, galeri, rehber, uygulamalar vs.
Ben android kullanmadım tam bilemiyorum o yüzden. En kolay yolu nedir veri kaybı yaşamadan?
Merhaba arkadaşlar, Punto için 175/65/15 ebatlarında yaz lastiği almam gerekiyor. Çok anladığım söylenemez bu işten.
Lastikler İç Anadolu'da kullanılacak yağış pek yok ve sıcak yer. Çok yumuşak olmaması daha mı iyi olur acaba?
Yaptığım araştırmalarda 4 model arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim sizce? Fiyatları aşağı yukarı aynı diyelim.
Falken Ziex ZE310
Dunlop FM800
Nokian Wetproof
Hankook Kinergy ECO 2 K435
Apple 5W Adaptörler Arasındaki Fark
Bir adet orjinal adaptör almam gerekiyor fakat 2 farklı model var. MD813ZM/A ve MD813TU/A diye. Baya bir araştırdım ama aralarındaki farkı bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba? Linkler örnektir.
https://www.vatanbilgisayar.com/md813tu-a-usb-guc-adaptoru-5w-.html
https://www.vatanbilgisayar.com/md813zma-usb-guc-adaptoru-5w.html
Laptop Bakımı Hakkında Lütfen yardım
|
Jetta vs Leon tavsiye lütfen
|
heyhey
|
Meslek: Bankacı
İlgi Alanları: Futbol, Teknoloji, Kayak
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.214
İkinci El Bölümü Mesajları: 82
Konularının görüntülenme sayısı: 50.883 (Bu ay: 722)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17.649 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor