10 yıllık TurkNet aboneliğimi sonlandırmak istiyorum.
|
Belediye Seçimlerinde Referandum?
|
Turknet Sanırım Çöktü.
@TurkNetDestek online işlemlere bağlanılmıyor, internette kopmalar ve donmalar mevcut genel bir sorun var sanırım.
ukome'nin ibb taksi projesini reddetmesi.
|
türk (sahtekar) telekomun arıza gidermesi!
75mbit lik paket kullanıyordum!
ta ki sahada fiziksel arıza çıkana kadar.
sorun ertesi gün çözüldü türknet ve türknetdesek gayette ilgiliydi.
fakat 24 mbit internet bağlandı, modeme max gelen hız 44 mbit ve hat kopup duruyordu.
son olarak 40mbit internet tanımlanmış hattıma ve türk telekom ekiplerinden gelen sistem mesajı;
sahada yaşanan fiziksel sorunu nasıl ankestre kaynaklıya dönüştürdüler görüyorsunuz.
keşke bu arıza kaydına bakan telekom ekiplerini bulabilsem, suratlarına karşı söyleyeceğim bir kaç şey olurdu.
ağzımı buradan çok güzel bozardım ama bu yapılanı sizlerinde görmeniz için kendimi frenliyorum.
@TurknetDestek; sizleride şeffaflığınızdan dolayı tebrik ediyorum gelen ve giden iş emrini sisteminize yansıtmamış olsanız bu durumun farkına varamamış olurdum,
eve elektirikçi çağırıp boş yere cebimden yüzlerce lira para çıkacaktı.
altyapı sorgulamasında alabileceğim hız 85 mbit, öncesinde modemime gelen hız 80mbit.
şuanda modemime gelen hız ve aldığım hız;
telekom ekiplerinin ne tür bir arızaya müdahele ettiğini bilmiyorum, SAHADA FIZIKSEL SORUN ESPIT EDILMISTIR ve bu sorunun giderilmesinden sonra benim intnernetim kullanılamaz hale geliyorsa problem MÜŞTERİ ANKESTRE KABLOSUNDA değildir. problem türk telekom ekiplerinin BECERİKSİZLİĞİDİR!
neredeyse 5 yıldır sorunsuz kullandığım türknet aboneliğinin içine türk telekom ekipleri çok güzel sıçtı.
max bir hafta sorunun çözülmesini beklerim eğer bu süre içersinde düzelmezse abonelik iptaline kadar gider.
DIKKAT: Turk Telekom prime ayrıcalık.
|
son 4 5 gündür yaşanan kopma sorunu.
|
port yok ama nasil yok?
|
port yok muhabbeti.
|
ozgur iletisim paketi?
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 563
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.263 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 895 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar