Cnc regülatörü pin header sorunu acil
Arkadaşlar hayırlı forumlar aliexpress den aldığım cnc buck boost cihazı var 2 parça halinde birbirine dişi erkek header ile bağlanıyorlar sorunum şu pin headerler yamulmuş ve ben lehimlerini söktüm yeni headerler sipariş ettim ama gelenler büyük geldi 2.54 standart yazıyor ama başka küçükleride piyasada yok şu anda 0 cihaz bu şekilde elimde kaldı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim iyi günler :)
Arkadaşlar hayırlı forumlar elimde hometech t715 tablet var öyle bir köşede duruyordu şimdi açılış şifresi unutulmuş yanlış girilmiş bloke vaziyette ses tuşu olmadaığı için format atamıyorum hometech sitesindede programı yok google araştırma yaptım bütün verilen indirme linkleri gitmiş ne yapabiliriz bu tablete çöpe gideceğine çocuğun tekine veririm
Hayırlı forumlar arkadaşlar işyerimizde 30 bilgisayar var ve ana serverda çalışan programa bağlıyız bir tane pc var ve diğer pcler ile aynı w10 sürümü yüklü sorun şu o servera bağlanırken şifre istiyor yazıyorum ve hatırla diyorum bağlanır ondan sonra pc kapanıp açıldığı zaman o ağdan yine kopuyor sürekli tanıtmak durumunda kalıyoruz çözümü varmıdır teşekkürler
arkadaşlar hayırlı forumlar hobi olarak elektonikle uğraşıyorum 12 volt akülerim var güneş enerjisi ile sarj ettiğim ve aküler paralel bağlanıp odamda çalışma masama 12 volt olarak geliyor benim burda istediğim ben 12 volt gelen tek kabloyu ne ile çoğaltıp 3 4 yerde kullanabilirm mesela bir tane çıkışına yükseltici koyacağım diğerine masadaki ledi çalıştıracağım örnek yani tek kabloyu nasıl 3 4 farklı çıkış verebilirim şu anda 4 tane geçmeli klemens aldım kablo kablo klemens uçlardan uca kısa kablollarla bağlantı yaptım 4 çıkış 12 4 çıkış gnd alıyorum bunun daha göze hoş gelen yolu varmıdır teşekkrüler
Btctürk üyelik açma sorunu
arkadaşlar hayırlı forumlar btcturkden ne yaptıysam hesap açamadım yardımcı olabilecek varmı
Arkadaşlar hayırlı forumlar beyaz eşyada siemens mi bosch mu daha iyidir tecrübesi olan arkadaşlar yada sıkıntısı olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Arkadaşlar hayırlı forumlar aden fx67 4k dronu ilk çalıştırınca gimbal aşağı yukarı otomatik hareket ediyor kumandadan komut verince aşağı ve yukarı komutların hepsini aşağı olarak algılıyor solada çeksen sağada çeksen gimbal sürekli aşağı yönde hareket ediyor bu sorun drondamı yoksa kumandada mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar hayırlı forumlar bir firmada bilgi işlem görevlisiyim sorunumuz şu serverımız 192.168.0... ip ile ayarlanmış durumda ve ağdaki diğer bilgisayarlarda el ile ip verilmiş durumdalar problem şu modem ipsini 192.168.1.1 den 192.168.0.1 çekince internet alamıyorum dahada ilginci 192.168.1.1 de bırakıp fortinet firewall cihazını devreye aldığımda modemi köprü moduna alıp fortinete devrediyorum fortinet internet alıyor dağıtıyor ama bilgisayarlar yine internete çıkamıyor.kafayı yemek üzereyim daha önce çok kez kurulum yaptım aynı cihaz aynı modeme ilk defa böyle bir sıkıntı ile karşılaştım 45 tane bilgisayar 12 ağ yazıcısı 2 kamera sistemi internet alamıyor yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim
Güneş paneli seçimi acil arkadaşlar
Hayırlı forumlar arkadaşlar 180 watt güç çeken bir su pompası için güneş panel sistemi düşünüyorum evdeki kat kaloriferinin elektirik kesintisi ayda en fazla 2 saat oluyor bazen olmuyorda yani çok büyük panel koyup heran hazır halde durmasıda gerekmiyor ne kadarlık bir panel akü almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar hayırlı forumlar açık öğretimde 2 yıllık bölümde son senedeyim bu sene üniversite sınavına girsem 4 yıllık bölüm kazansam 2 yıllıkdan mezun olup 4 yıllığa kayıt yaptırabilirmiyim yoksa sınav yanarmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi teşekkürler
Meslek: Yönetici
İlgi Alanları: Otomobil.Elektronik
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 215
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.010 (Bu ay: 1.156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası