![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2384993/93d7f25284aeda831bde692e6b002b9fo.jpg)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
![gezgin](/Static/forum/img/rozet/gezgin.png)
![geek](/Static/forum/img/rozet/geek.png)
![yüzbaşı](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
en uygun kredi karti onerisi
merhaba.daha once hic kredi karti kullanmadim. su siralar memur oldum. kredi karti cikarmak istiyorum.bana hangi bankanin kredi kartini onerirsiniz?
ne kadar limit verirler sizce? vade farki cok almayan ve cogu alisveriste taksit sayisi 6 ve ustu olan kartlar hangileri? ucret farkiyla taksit sayisi artirabilir miyim?
bir de ziraatin kredi kartini cikarsam is gorur mu taksit sayisi olarak? az taksit yapiyorsa ucret artisiyla uygulamadan taksit sayisini artirabilir miyiz ziraatten?
aidat konusu ise yillik ornegin 300 lira gibi para mi oduyoruz boyleyse cok sorun olmaz aidatli olmasi ama aidatsiz da iyi taksit sayisi veren varsa sorun cikartmayan onerinizi almak isterim.
SATİLİK AK 47 NEON DEVRİMİ STATTRAK AZ ASİNMİS
izmir ici takas yoluyla aktarilir fiyat konusulur
|
donanımhaber mobilde resimleri açabilen var mı
|
5600x mi alayim 11. nesili mi bekleyim ?
|
çok aradayım yardım lütfen
|
crucial balistix 3200 mhz e die oc sorunu
eskiden 3733 mhz ve 3800 mhz oc yaptıgımda hiç res leme yaşamıyordum simdi habire oyun donuyor pc resliyor.
b450 msi gaming plus max
r5 3600
crucial micron e die 3200 mhz ramler
bu sistem için sorunsuz oc ayarı verebilecek var mı?
steelseries arctis 7 sorunlarım
2 gündür bu kulaklığı kullanıyorum ama bazı sorunlar yaşıyorum. kablolu çalıştırınca mikrofon çalışmıyor. güç tuşuna basıyom ama ışık gelmiyor.kablosuz çalışırken ışık yanıyor ama. kablosuz kullanırken usb takıp cıkma sesi geliyor oyunda ekran kararıyor masaustune gelip oyuna tekrar girmem gerekiyor.kablolu olarak çalıştırsam hiç wirelless kullanmıcam.hediye geldi kulaklık o yüzden kullanıyorum.
vodafone faturasız 1 tl gönderir misiniz
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 939
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 22.244 (Bu ay: 313)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)