İlk defa akü alacağım
Arkadaşlar merhaba, Başlık açık. Ancak bir çok probem var kafamda.
Bu ustalara sorunca hem eski aküyü alıyor hem netteki fiyatın 2 katını çekiyor.
Nette eski akü iade fiyatı ile iadesiz fiyatlar farklı neden?
Bende kendim netten alayım takarım dedim. Ancak;
Ters kutuplu olanlar var mesela şu akü ters kutup mu oluyor? Genelde japon araçlarda varmış.
Kısaca bu tip akü lazım bana 45 amperlik. Ters mi düz mü bilemedim elimdeki?
Merhaba;
bazı sitelere girerken bu hatayı veriyor tarayıcı. Dns değiştirdim olmadı, güvenli internet zaten kapalı ama kapatıp açtım olmadı. Tek bilgisayar değil bütün cihazlarda aynısı oluyor haliyle sorun sağlayıcı kaynaklı.
Var mıdır bir çözümünü bilen?
İyi günler vr600 kullanıyorum hattım çok kötü ancak daha kötüsü modem ilk bağlandığında yüksek hızdan bağlanıyor ve max hızı yüksek gösteriyor. 5sn sonra ise max hızı bağlandığın hızın bile altına düşürüyor ve snr değeri 8'in altına düşüyor dolayısı ile stabil bir bağlantım olamıyor.
Teknik destek istesem hızımı 10bit'e sabitleyecek durumu düzeltecekler ama ben istemiyorum sabitlenme vs. Resimdeki örnekte modem ilk başta 12500 kbps gibi bir hıza bağlanmış olsa snr değeri 8'in üstünde olacak ama direk 13.5'e bağlanıyor sonra snr düşüyor. İlk bağlandığında 8.5'ti mesela.
Bu modemin max bağlantı hızını ayarlayabileceğim bir yer var mı acaba?
RX 6800XT Overclock test sonuçları (3d Mark eklendi)
|
3D Mark Fire Strike rekoru kırıldı
Oyunlarda 4k yalanı
Uzun süre 1080p monitör ile geçirince hazır fiyatlar artıyor aldık aldık diyerek 4k bir monitöre geçiş yaptım. Daha sonra elimde diğer monitör hala durduğu için ikisini birden karta bağlayarak görüntü karşılaştırması yapınca arada fark göremedim.
Yani ne fark bekliyordun ki? Denebilir elbet ama 1080p ile 4k arasında en azından gözle bakınca "hakkaten fark var" dedirtecek yeri bulmak cidden zormuş.
Aşağıya bir kaç resim koyuyorum. Resimler direkt olarak telefon ile çekildi. İlk resimler 4k diğerleri 1080p ekrandan aşağı yukarı aynı uzaklıktan aynı yere odaklayarak çekmeye çalıştım. Şimdi öyle karşılaştırma olmaz arada o var bu var şu var diyenler olacaktır. Evet biliyorum burada bilimsel analiz yapmıyorum sadece gözümle gördüğüm şeyi çok üzerine düşünmeden paylaşmaya çalışıyorum.
NOT: resimlerde sanki ekranda bol delikli gazlı bir bez varmış gibi çıkıyor muhtemelen telefon ile ekranın yenileme hızında yaşadığı uyumsuzluk yüzünden. Genel olarak ayrıntılara %500 zoom yaparsanız fark bulursunuz elbet.
Oyunların kompleks olması sıkıyor
|
Home theater ile pc bağlantısı
|
Before After Bu da More After By Türknet
|
Nadiren 10 gb vram'in yetmeyeceğini söylediler |
Son Giriş: 28 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.073
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 35.557 (Bu ay: 157)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.354 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware