açık lisede diploma notu
merhaba aölden mezun oldum fakat diploma notum 66 bu beni çok üzdü üniversite sınavına girsem sıkı çalışsam iyi bir üniversite ve bölüm kazanma şansım hiç yokmu?
mimarlık istiyordum çok birde koronadan dolayı bir dönemlik derslerim otomatikman ortalamayla geçti diye sisteme işlenmiş çünkü sınava girememiştim otomatikman 35 kredilik ders ataması yapılmıştı .
yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba bu yıl aölden mezun oldum fakak diploma notum 66 çıktı matematik derslerini tam çalışmadığım için verememiştim 2 dönemde sınava girmedim 9 dönemde 189 kredi topladım birde koronadan dolayı otomatikman 35 kredi verilmişti orada da ortalama 66 notuyla geçmiş olduğum yazıyor benim istediğim bölüm iç mimarlıktı diploma notum normal mi yoksa düşün mü ?
kilo verememek
merhaba ben 1 haftadır spora başladım yaklaşık 1000 kalori yakıyorum ve fitnesse aç karnına gidiyorum önce kilo verdim gibi oluyor ondan sonra ileri saatlerde eştahım açılıyor ve kilo yerine geliyor ve 100 gram bile düşmüyor kilom ne yapmalıyım ve bu arada 2 mg abilify ve 25 mg lustral kullanıyorum .Biri açıklarsa sevinirim.
muaf
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.375 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar