Avukatın Tehiri İcra Teminatını Müvekkiline Vermemesi Hakkında
İhtiyaç sebebiyle tahliye davamızın istinaf mahkemesi tarafından esastan reddine karar verilmiştir.
İcra İflas Kanunu madde 36 " Bölge adliye mahkemesince başvurunun kesin olarak esastan reddine karar verilmesi veya Yargıtayca hükmün onanması hâlinde alacaklının istemi üzerine başkaca işleme gerek kalmaksızın teminata konu olan para alacaklıya ödenir"
hükmü uyarınca dosyada tehir-i icra alabilmek için yatırılan teminatın tarafımıza iadesini ve tahliye hükmü kesinleştiğinden tahliye için gerekli işlemlerin yapılmasını talep ederiz.
Avukatımız yukarıda yazdığım şekilde mahkemeye yazı yazarak talepte bulundu, mahkemede bu talebi kabul ederek bu teminat bedelini avukatımızın hesabına yatırdı.
Fakat avukatımız bize sadece, bizim alt mahkemede yapmış olduğumuz masrafların ödemesini yaptı, bu teminat bedeli olan parayı bize vermedi.
Bu teminat bedeli olan parayı kimin alması gerekiyor ? Hukukçu arkadaşların yardımını rica ederim.
Minidump Analizi Hakkında Yardım
Merhaba, minidump dosyasını paylaşıyorum, hata analizi konusunda yardımcı olur musunuz?
G.Skill 4400 MHz RAM'ler Intel 10700K ile tam hızda çalışır mı?
Anakartım: ASUS ROG STRIX Z490-E Gaming
İşlemcim: Intel i7 10700K
Almayı planladığım RAM'ler:
https://www.gskill.com/specification/165/166/1618390350/F4-4400C19D-32GTZR-Specification
Almayı planladığım RAM'lerin özellikler kısmında şöyle bir not var; "11. nesil Intel Core K olmayan işlemcilerle kullanılırsa, bellek frekansı DDR4-4266 ile sınırlı olacaktır." bu not biraz aklımı karıştırdı, bu RAM'leri alırsam 4400 MHz ile kullanabilir miyim?
İntel 10700K İşlemci İçin Sıvı Soğutma Tavsiyesi
Merhaba, 10700K işlemci kullanıyorum, sıvı soğutma olarak Corsair H115İ Pro xt veya H115İ Platinum almayı planlıyorum, sessizlik yönünden düşünürsek hangisini almamı önerirsiniz.
Asus RTX 3070'e Corsair RM750 PSU Kablo Montajı
Merhaba arkadaşlar, sistemimde Corsair RM750 80+ Gold güç kaynağı ve Asus RTX 3070 ekran kartı mevcut, PSU ile ekran kartı arasındaki kablo bağlantısını 5 numaralı görselde ki gibi yaptım, fakat 5 numaralı görsel bu şekilde bağlantının yapılmaması gerektiğini söylüyor.
PSU ile ekran kartı arasındaki bağlantıyı 3 numaralı görselde ki gibi mi yapmalıyım ?
Oyunda PC kapanma ve mavi ekran problemi
|
Sniper Ghost Warrior 3 Dürbün Zoomu Hakkında
|
Meslek: Muhasebe
İlgi Alanları: Teknoloji, Oyun, Seyahat
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 74
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 6.605 (Bu ay: 265)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware