Ram için desteğinize ihtiyacım var...
Merhabalar,
Asus TUF Gaming bir laptop sahibiyim.
Default olarak 8gb ram var ancak ben bir 8 daha eklemek istiyorum. Bunun performansa katkısı olacağını düşünüyorum.(Yanlışsam lütfen bilgilendirin.)
Bana RAM önerisinde bulunabilir misiniz ?
Şu anki model ve değerlerini ekliyorum ;
Şu an takılı olan RAM 1600 mhz mi, yoksa 3200 mhz mi çalışıyor ?
Yardımlarınız için teşekkürler...
25.000 TL civarı gaming laptop önerisi
Merhabalar arkadaşlar,
Kardeşimin kullanacağı, oyun oynayacağı bir laptop arayışım mevcut. Aşağıdaki ilan gözüme çarptı. Önerir misiniz, daha iyi önerileriniz varsa da desteklerini bekliyorum...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Yeni bir sistem alma niyetim var, bu fiyat normal mi ?
Merhabalar arkadaşlar,
Öncelikle şunu söylemeliyim ki kesinlikle amacım reklam vs. değil. Kimseye kefil olamam sadece sorularım için buradayım.
Ben sistemin parçalarını tek tek kendim topladığımda 26.900 TL gibi bir fiyata ulaşıyorum ve akakçe kullanıp tüm parçaları dip fiyattan bulmaya çalıştım. Tabii ki bazı parçaları değiştirdim. SSD değiştirdim mesela ilandaki sandiski koydum. Sonra da akakçeden bir kule tipi işlemci soğutucu ekledim. Ancak ilgili sitede sistemin çok daha uygun olduğunu görüyorum. Benim değiştirdiğim parçaları sitede de değiştirdiğimde 21.340 TL gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. İlanı aşağıya bırakıyorum..
İşin içinde bir katakulli veya cebellezi mekanizması olabilir mi, neden bu kadar fark ortaya çıktı ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle sizlere derdimden bahsedeyim..
Türk Telekom 50 mbps paket kullanıcısıyım. 50 mbps paket kullanmama rağmen aldığım hız ortalama olarak aşağıda yer alan gibi. Yalan olmasın, ara sıra 12 mbps'leri gördüğüm de oluyor.(Şükredecek hale geldim.)
Bu konudaki sorum ise şöyle ;
Kullandığım modemim aşağıdaki modem...
Bu modemi 2018 yılında üniversitedeyken evime bağlattığım internet ile birlikte vermişlerdi. Ben de üniversite bitince memleketime getirdim ve bunu kullanıyoruz halihazırda. (İyi midir kötü müdür inanın hiçbir bilgim yok.)
Modemimi değiştirsem, yeni bir modem alsam en azından 50 mbps'lik pakette 30-35 mbps civarlarını görebilir miyim ?
Cevabınız evet ise bana modem önerisinde bulunabilir misiniz ?
İlk olarak araştırıp bulduğum modemler ise şunlar;
Şimdi ise gelelim diğer konumuza...
Evimde halihazırda fiber internet altyapısı bulunmuyor ancak yaklaşık 3 ay önce Türk Telekom evimizin önünden fiber internet koridorunu geçirdi...
Bunun için ilçemdeki Türk Telekom ana binasına gidip dilekçe verdim.(Binama fiber internet altyapısı istiyorum diye.)
Sonraki süreç ne şekilde ilerliyor ?
Benim binama fiber internet altyapısı gelmeden benim elektrikçi falan çağırıp yaptırmam gereken bir şey var mı ? (Zira binamda ve dairemde vdsl uyumlu kablolar var.)
Ne kadar sürede binama fiber internet panosu kurulur, bunun ortalama bir süresi var mıdır ?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim, birçok kişinin bu konuya gelecek olan cevaplardan faydalanacağını düşünüyorum.
Kendinize iyi bakın.. İyi forumlar...
Excel bilgimi unutmak istemiyorum...
Merhaba değerli DH forum sakinleri...
Sorum çok basit, bir süredir excel eğitimi alıyorum ve ücretsiz kaynaklardan excel bilgimi geliştirmeye devam ediyorum. Ancak belirli bir süre geçtikten sonra bazı bilgileri unuttuğumu fark ettim. Bu bağlamda excelde öğrendiklerimizi pratik yapabileceğimiz veya egzersiz yapabileceğimiz bir site önerisi olan var mı acaba ? Başka bir teknik önerisi olan varsa ona da açığım.
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim...
Meslek: E-Ticaret ve Pazarlama Sorumlusu
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 376
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 9.227 (Bu ay: 241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic