Arkadaşlar linkte ki anakarta sahibim bu anakartta Asus GeForce GTX 1650 Phoenix model ekran kartı bulunuyor.
Ekran kartını değiştirmek istiyorum çok anladığım bir konu değil fakat çok çeşit var pcı ex 2 - 3 x16 vs bir sürü seçenek var ben bunlardan hangisini tercih etmem lazım bu anakarta alabileceğim en iyi ve uygun ekran kartı hangisi olur ? Bütçem 10.000 TL
Ayrıca kasada ki psu GameBooster GB-G3309B 550W 80+ bu şekilde.
Yardımlarını bekliyorum teşekkürler.
Millet selam belki hatırlarsınız 2008 den beri fifa için turnuvalar düzenliyorduk maçlar oynuyorduk. Ne günlerdi ama
Artık ne turnuvalar kalmış nede eski gruptan arkadaşlar kalmış.
Beni hatırlayanlar bir ses versin ps5 fifa 22 sahipleri ekleyin dostluk maçları yapalım kapışalım stres atalım biraz :)
Psn : ylonenn
Bu sistemde RTX 2060 ekran kartı kullanılabilir mi ?
Arkadaşlar merhaba,
2 senedir şu sistemi kullanıyorum ;
AMD Ryzen 5 3600
Asus B450M Dragon 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram
Asus GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4G GDDR5 128 Bit Ekran Kartı
Samsung 500GB 980 Evo NVMe Okuma 3100MB-Yazma 2600MB M.2 SSD
GameBooster GB-G3309B 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Asus Nvidia RTX 2060 ekran kartı ile güncellemeyi düşünüyorum çok bilgim yok bu sistem ile çalışır mı herhangi bir problem yaşar mıyım ?
|
5400 RPM Harici hdd ile TV'de 4K film izlemek ?
|
2500 TL Bütçe ile alınabilecek 43'' 4K Tv Tavsiyesi lütfen
|
|
|
|
İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin |
Psn : Ylonenn GamerTag : LauriYlonen ''İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''... ''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK "Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin Psn : Ylonenn
GamerTag : LauriYlonen ''İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''... ''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK "Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.615
İkinci El Bölümü Mesajları: 200
Konularının görüntülenme sayısı: 34.343 (Bu ay: 306)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 692 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun