Kuba Trendy Max 50cc Kesici
Motor 45 km geçmiyor. bu kesiciyi nasıl iptal edebilirim. detaylı şekilde anlatabilir misiniz ?
AMD wattman hatası
Asus rx 580 dual 4gb ekran kartım var. Asus wattman hatasına ne gibi çözüm buluyor. İade veriyor mu ?...
Pişman oldum amd aldığıma. Sizde Amd(ekran kartı) almayın aldırtmayın.
Dcom hatası yüzünde pc kapanması
6-7 aydır radeon wattman hatası alıyordum.(PC bir anda kitleniyor ve ekran kartı yüksek fan hızıyla çalışıyor,kasanın fanları ve ışıkları çalışıyor ama görüntü gidiyor) Gecen ay bilgisayarımı servise vermiştim. servisten geldikten sonra bilgisayarımı formatladır... (Ekran kartı ile ilgili herhangi bir işlem yapmadılar ,o kadar video fotoğraf atmama rağmen...Yasak değilse şirket adı verebilirim) Formatlı şekilde PC geldikten sonra dcom hataları almaya başladım. Bilgisayarın olay görüntüleyecisi yerinden bu hatayı görebiliyorum.(20h2 sürümden 1909 sonra 1903 sürümüne geçmeme rağmen devam ediyor). Radeon Wattman hatasındaki gibi PC kitleniyor. ama wattman hatası yerine dcom hatası alıyorum. Bu dcom hatasını nasıl çözebilirim ???
Sistem özelliklerim
1 x AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 İşlemci1 x Asus Prime B450M-K AM4 Soket Anakart1 x Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram1 x Asus DUAL RX 580 O4G Gaming Ekran Kartı1 x Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
RAİNBOW MİK SORUNU!!!?
|
Asus 7850 2gb vs sapphire 7850 2 gb mi?
|
CASPER(ALMAYIN ALDIRTMAYIN) DOLANDIRILICIĞI
|
Usb Portuna GÜÇ YETMEZLİLİĞİ
|
LOGİTECH MAĞDURU!!!!!!!
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 4.589 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları