Xbox oyunları chrome üzerinden alınırmı?
İlerde xbox almayı düşünüyorum. Xbox'ı ark yurt dışından getircek euro fiyatına. Biraz para biriktirdim ama oyuna zam gelicek diye ödüm kopuyor. İstediğim Bazı oyunlar gamepassta yok. Mesela rdr2 cod mw 2019 gibi. Microsoft hesabımla xbox sitesine girip denedim xbox üzerine microsoft hesabımdan alınıyor gibi. Yanlışıkla Pcye alırım iade edemem diyede bi endişem var ama, ne yapsam agalar bi fikir verin.
Xbox series X 1920x1080p 120fps
Arkadaşlar xbox series x almayı planlıyorum elimde 144hz 1920x1080p monitor var. Xbox series x i kendi hdmi kablosu ile bu monitore bağlasam herhangi bir sorun çıkarmadan 120 fps oynatırmı?
Xbox Series x yada series s, 1080p grafik farkı
Xbox Series X ile Series S arasında 1080p 144hz monitörde grafik yada fps farkı varmı ?
Series x in daha yüksek çözünürlükte 120 fps verdiğini biliyorum ama 1080p de series s ile aynı grafikleri yada performansımı verir?
Laptoptan konsola geçmek
Pc den konsola geçmeyi düşünüyorum daha iyi grafikler ve daha yüksek fps için. Ps5 yada xbox series x almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Xbox çoğu oyunda 120 fps veriyor, ps5 genelde 60 fps ama daha önce ps3 kullandım hiç xbox kullanmadım. Gamepass gibi şeyleri hiç sevmem bi oyuna para verdimmi sonsuza kadar hesabımda kalsın isterim. Performans açısından XSX çok daha iyi gibi duruyor ama ben hayatımda xbox kolunu elime almadım. Laptopu satıp kasa topluyamam. Battlefield call of duty nfs gibi oyunlar oynuyorum. Pcdemi kalayım yada konsolamı geçeyim konsola geçersem hangisine geçeyim?
Laptoptan oynuyorum:
1920x1080 harici 144hz asus monitör VG249q
Gtx 1050 4gb
i7 7700hq
16gb ram
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.787 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun