LG 65nano916pa TV beyaz nokta sorunu
Arkadaşlar merhaba bugün LG 65nano916pa televizyonum var aşağı eklediğim gibi beyaz noktalar geldi açık beyaz sahnelerde ortaya çıkıyor siyahta gözükmüyor ve genelde var sorun nedir garanti doldu diye biliyorum televizyonumun ne yapabilirim?
PlayStation 5 joystick kaplaması çıktı
PlayStation 5 kolumun joystick sol üst tarafındaki kısmı zorlamadan dolayı boşa çıktı ve dönüyor oyunlarda yön veremiyorum sürekli parmağımın altında dönüyor çözüm olarak ne yapabilirim kendim tamir edebilir miyim?
LG TV VLC yükleme
Merhaba arkadaşlar, lgnanocell916pa model televizyonum var fakat indirdiğim filmler DTS ses var çoğunda bunlarda ses alamıyorum bu yüzden VLC Player yüklemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz ayrıyeten soundbar almayı düşünüyorum DTS ses destekli alsam sorunumu çözer mi?
iPhone 14 Pro ana ekrana dönerken takılma
Merhaba. iPhone 14 Pro kullanıyorum. En son güncellemeden sonra fark ettim galiba galeride son aramalarda veya herhangi gir uygulamadan ana ekrana dönerken 1sn bir takılıyor daha sonra ekrana geliyor. Herkeste var mı bu sorun yoksa sadece bende mi var?
Bir sorum daha olacak güncelleme ile düzelir mi?
LG televizyon için ses sistem önerisi
Merhaba 3-4 ay önce LG NanoCell916pa model TV aldım fakat bilgisayarımda DTS destekli filmleri TV'den izlemek istediğimde ses desteklenmiyor deyip oynatmıyor bende ses sistemi almaya karar verdim biraz araştırdım LG SN5y 2.1 kanal 400W Bluetooth soundbar buldum kullanan var mı veya başka bir önerisi olan memnun kalan bütçem en fazla 3 bin olacak şekilde öneriniz varsa ona göre almak istiyorum.
Brave Sync nasıl kullanılır?
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda Brave tarayıcı kullanıyorum ve memnunum. iPhone telefonuma indirdim ve şiflerim tarayıcıda kayıtlı Sync kullanarak telefonuma eşitleme yapıyorum. Ama şifreler gelmiyor. Sadece yer işaretleri, kaydettiğim sayfalar geliyor. Başka bir ayar mı yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
İ7 8700K Sıcaklık Sorunu
ROG Maximus X Code vs. Z390 Aorus Master
i7 8700K işlemcim var, anakartımda sorun olduğu için yeni bir işlemci alacağım. Başlıkta belirttiğim gibi ASUS ROG Maximus X Code mu Gigabyte Z390 Aorus Master mı almalıyım? İşlemcime OC yapıp 5GHz'de kullanmak istiyorum hangisini almalıyım veya başka anakart öneriniz olur mu? Önceki anakartım ASUS ROG Maximus X Hero'du.
ASUS ROG Maximus X Hero işlemci soket pinleri yamuldu
Merhaba arkadaşlar, işlemci temizleyecektim; etrafı macun olmuş işlemciyi anakarttan alırken etrafında biriken macun anakartın işlemci soketine değdi. Ben de bilmeyerek peçeteyle almaya çalıştım, pinler eğildi. Dikkat ettim ama spreyi varmış. Daha sonra öğrendim, anakartım ASUS ROG Maximus X Hero; işlemci i7 8700K. Anakartımın garantisi bitti servisi arasam yollasam çözüm olur mu? Para ile yaptırsam düzelir mi yoksa yeni anakart mı almalıyım?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 19.706 (Bu ay: 313)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware