Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 147 (Bu ay: 0)
PowerA Kablolu xbox one kolları series s/x destekliyormu?
Arkadaslar bilginiz varmıdır aşağıdaki linkte bıraktığım kol series S uymulumudur ? Çalışmazmı acaba bileniniz var mı?
yada elinde powera başka bir kablolu model olup kullanabilen varmı acaba teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için
Fifa 21 Fut WL veya Rivals için monitör tavsiyesi hk.
Dostlarım merhaba bu konuda sizden ve tecrübelerinizden destek alıp faydalanmak istiyorum.
Şu anda PS4 slim ile LG 42LE5500 100hz bir tv ile oynuyorum. WLde 14-17 win alabiliyorum. Rivalstada Div3deyim.
Benim merak ettiğim bütün prolar yada iyi derece alan kişiler monitör ile oynuyor. Tabiki kimsenin başarısını göz ardı etmeden monitöre geçmek çok farkedermi ? oynadıgım tek oyun neredeyse Fifa 21 ileridede Ps5e geçeceğimide düşünüldüğünde bana ne tavsiye edersiniz.
Ben şahsen 27" 144 hz 1ms bir monitör düşünüyorum
NBA 2K15 MY TEAM LİGİ (PS4)
|
PS4 HALI SAHA TADINDA PRO CLUB TURNUVASI
|
100.000 Coins karşılığında Online pro boost istiyorum
PS4 FİFA14 Ödüllü Ultimate Team Turnuvası (Coming Soon)
|
FIFA 14 Ultimate Team COİN Alim & Satim ÖZEL FİYAT ( XBOX)
FIFA 14 Ultimate Team COİN Alim & Satim ( XBOX)
FIFA 14 Ultimate Team COİN Alim & Satim ( SADECE XBOX)
FİFA 13 ULTİMATE TEAM RAMAZAN CUP turnuvası
|
Xbox GT: Hüseyin Karadağ PS4 PSN :Huseyin_1984 |
Referanslarım coldfire3 - metintekin - supermanTr - Fatihli52 - Alperingo - omahir - gardiyan -Sivridis -SolidRock -isocan81 - _crash_ - t_mexican - ereneren -bersis576 - matrix22 -x2xyy - SorrowOcean - Oppsional -NicoBelick -06emre1989 - gu_ven-gencler -REAL MADRID- 2_zen - sozercem86 -Since1903 - mj_pelit - okcomputer |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 640
İkinci El Bölümü Mesajları: 195
Konularının görüntülenme sayısı: 9.036 (Bu ay: 303)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun