Yeni evlilere öneri..
Merhabalar. Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi ve Fırın alacağım. Bütçem toplam 45.000,00 TL'ye kadar. Bosh, Siemens, Beko, Arçelik ve Vestel markaları arasından önerebileceğiniz var mıdır? Çok karışık işin içinden çıkamıyorum, seçemiyorum. Teşekkür ederim
Merhaba sevgili forum sakinleri. Birkaç konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlardan yardım talebidir.
Ben Adalet mezunuyum. Şimdi yurt dışında bir hukuk fakültesine Adalet üzerinden 2 sene tamamlama veya sıfırdan Hukuk okumak için yazıldığımı varsayarsak; Türkiye’de bir devlet veya özel okula yatay geçiş yapmak için şartlar nelerdir? İlk yarı yıl sonunda veya ilk iki yarıyıl bitiminde mi başvurabiliyorum? Başvurudan sonra orada belirli bir ortalamayı sağladığımda kabul görebiliyor muyum?
Asus TUF Gaming FA507RM-HN052 AMD Ryzen 7 6800H 16GB 512GB SSD RTX3060 https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fa507rm-hn052-amd-ryzen-7-6800h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000022CJTT
MSI Katana GF66 11UE-605XTR Intel Core i7 11800H 16GB 512GB SSD RTX3060 https://www.hepsiburada.com/msi-katana-gf66-11ue-605xtr-intel-core-i7-11800h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000012II6A
Asus ROG Zephyrus GA503RM-HQ122 AMD Ryzen 7 6800HS 16GB 512GB SSD RTX3060 https://www.hepsiburada.com/asus-rog-zephyrus-ga503rm-hq122-amd-ryzen-7-6800hs-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000028VLR7
Tulpar T7 V20.4 17,3"
Tulpar T7 V25.1.2 17,3"
Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? Aklım çok karışık, bir karar kılıyorum sonra değişiyor.. Biraz yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba dostlar. Başlıkta belirttiğim gibi 23-27K TL arası oyuncu bilgisayarı önerisi istiyorum. Eğer bu iyiliği bana bahşederseniz çok sevinirim. 17,3" ekran olması yüksek tercihimdir ancak daha kaliteli performans için bir nebze de olsa bunu esnetebilirim. Şimdiden büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. <3
Arkadaşlar HP Omen'de karar kıldım. Ancak Ryzen 5 5600h mı yoksa ryzen 7 5800h mı? Aradaki fiyat farkına değer mi?
55xf9005 kendi kendine renk değiştirme sorunu
Merhabalar. Sony 55xf9005 marka model televizyon sahibiyim. Şöyle bir sorun var ve çok rahatsız edici. Netflixten açtığım dolbyvision film ve dizilerde sahne geçişlerinde görüntü farklı renk tonlarıyla geliyor. Bazen yeşil, bazen siyah, bazen kırmızı gibi. Bazen sahne geçişi bile olmadan oluyor. Sorun ne olabilir? Nasıl bir çözüm bulabilirim?
Merhaba. Ekim yaptırmıştım, sizce sonuç nasıl ve bazı bölgede dökülmeler oldu, sanki sol donör bölgesi de kötü alınmış gibi.
Ayrıca yine sol tarafta saç alınmayan kulak arkası ve aşağısı döküldü. Geri gelir mi?
İstanbul Empahir’de yaptırdım, Ataşehir.

Herkese merhabalar.
Konu başlığında yazdığı gibi;
Sony 55XF9005 Marka model TV,
Sony HT-G700 Marka model Soundbar
Sony Playstation 4 Pro sahibiyim.
Yardım edebilecek arkadaşlara ricadır..
Şimdi sorulara gelecek olursak
-Televizyonda 1 adet ARC girişi var. Ps4 Pro'yu ARC'ye bağlarsak veya bağlamazsak fark nedir?
-Soundbarı ARC'ye bağlamak, normal HDMI girişine bağlamak ve Optik Ses Kablosu ile bağlamak arasındaki farklar nelerdir?
-Siz olsanız bu 3'lü arasında en iyi kablolamayı nasıl yaparsınız?
-Tüm kablolama işi bittikten sonra TV ayarları, Ps4 Pro ayarları ve Soundbar ayarlarları en iyi verimi almak için nasıl yapılmalı.
Yardımcı olan, olamayan, okuyan ve okumayan herkese çok teşekkür ederim.. :)
Herkese merhabalar.
-Televizyonda 1 adet ARC girişi var. Ps4 Pro'yu ARC'ye bağlarsak veya bağlamazsak fark nedir?
-Soundbarı ARC'ye bağlamak, normal HDMI girişine bağlamak ve Optik Ses Kablosu ile bağlamak arasındaki farklar nelerdir?
-Tüm kablolama işi bittikten sonra TV ayarları, Ps4 Pro ayarları ve Soundbar ayarlarları en iyi verimi almak için nasıl yapılmalı.
Herkese merhabalar.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 145
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 38.468 (Bu ay: 1.242)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware