Pazartesi günü Xbox One S alacağım fakat merak ettiğim bir kaç husus var. Xbox One S için bir ana konu göremediğim için böyle bir konu başlığı açma kararı aldım şayet öyle bir konu var ise linkini paylaşabilirseniz müteşekkir olurum.
İlk sorum garanti ile ilgili, cihaz Temmuz 2021'e kadar garantili olarak gözüküyor. Arkadaş kendi microsoft hesabı ile xbox'a giriş yaptığı için garanti onun hesabının sayfasından görüntüleniyor. Fakat bu hesabı bana veremeyeceğini söyledi. Xbox destek sayfasından bu konunun bir çözümü olduğunu gördüm fakat daha önce hiç deneyimlemediğim için sizlere de bunu sorayım dedim. Garanti, hesap değiştirince kayıp oluyor mu?
Yani aşağıda linkini verdiğim işlemleri gerçekleştirdiğimde ürünün garantisi ile ilgili bir sorun oluşur mu?
İlgili sayfa:https://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/warranty-service/register-your-product
İkinci sorum ise kontrolcü ile ilgili. 9. Nesil Xbox kontrolcüsü ile Xbox One S ile düzgün bir şekilde çalışıyor mu? Bununla ilgili herhangi bir yerde herhangi bir bilgi görmediğim için soruyorum. Xbox'un kendi sayfasında "Xbox Series S/X, Xbox One" yazılı. Görsel olarak da aşağıya eklerim. Dolayısıyla pek emin olamadım. Bir bilen yahut direkt kullanan bir arkadaş cevaplarsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Mehmet Fatih KESEN |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 667 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El