Arkadaşlar konu başlığında belittiğim gibi. Evcil hayvanı olan arkadaşların hasta sahibi gözünden tavsiyelerini duymak isterim.
Bir veteriner kliniğinde beklediğiniz en büyük şey nedir? Veya daha önce karşılaştığınız problemler neler olmuştur? Hekimden ve klinik ortamından beklentileriniz ve hayal kırıklığı ile karşıladığınız şeyler nelerdir?
Biliyorum ama maalesef günümüzde sanırım herkes ücretler diyecek sanırım. O konuya daha sonra değinirim eğer merak eden olursa. Oda fiyatlarımızın altına maalesef inemediğimiz için yüklü cezalar ile karşılaştığımızdan bu durum karşısında inanın yapabileceğim hiç bir şey yok :(
Evet yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Her bir görüş benim için değerlidir, fikrinizi boş görüp yabana atmayın :))
[REDDIT] r/place etkinliği için bayrağımızı çiziyoruz
Evet arkadaşlar reddit kullanan kullanmayan tüm arkadaşları bekliyoruz.
Place 1000x1000 ebatında canvas boyama yaptığımız bir etkinlik en son sanırım 5 sene önce oldu. 5 dk da bir 1px koyabiliyorsunuz kullanıcı olarak. Epey eğlenceli bir etkinlik bence sosyal medyanın en sevdiğim özelliği oldu kendisi :DD
Discord kanalı:
(Satıldı) Satılık Hesap End Game -->
Arkadaşlar isteyenlere oyun içi ss vs yollayabilirim.
Api key bırakıyorum: A403C46F-4E86-5142-AC9D-F36C0F32EC2BF0F1185C-57CB-4F3C-A122-B68A9D1EF3A9
api inceleme sitesi : mygw2.wvwintel.com
Leg: Light armour set (PVE animasyonlu olan), Exordium (Gen2), Shining Blade(Gen2), Ad Infinitum(Fractal Leg Back)
Ach bitmek üzere olan birde aurora var cloverler falan da tam çok masraf bırakmaz zamanım yok malsef artık oynamaya
Tüm living seasonları açık.
Infinite Gathering toollar + en karlı glyph ler basılı.
Copper o fed mevcut.
gw2efficiency -- 27k gold
Bir çok karakterin ascended seti dizili durumda birden fazla buildi olan karakterlerim var inceleyebilirsiniz.
Epey bi çanta slotu var banka genişletilmiş, mistlock bulunmakta. Mesmer main olduğum için tüm ekipman templateleri açık bulunmakta. Griffon hariç tüm binekler açık griffon da 1-2 gün + golda bakıyor ama skyscale kullandığım için zerre gerek duymadım. Binek kostümleri tonla gem store kostümü falan da açık teker teker hepsini görebilrsiniz apiviewer vasıtası ile. 2 adet bauble infusion da bulunmakta blue ve red kendileri inanılmaz kanser şeyler bilen bilir :DD
Bir çok değerli boya açılı ss deki perma frost gibi. Depoda 3-4 tane ascended kutusu var. İsterseniz açıp isterseniz biriktirebilirsiniz. Fractal ve raid çok fazla yapıldığı için artık ascendedleri umursamayabilirsiniz bile 😂
Mail adresi vs her şey değişebiliyor bilmeyenler için.
Teklif ve iletişim işin pm atabilirsiniz. Ciddi iseniz özelden numaramı verebilirim
Ek olarak özenerek bu hale getirdiğim göz bebeğimi atayım :)
Arkadaşlar unuttuğum yazamadığım çok şey var sorabilirsiniz yada api den kontrol edebilirsiniz
Merhabalar arkadaşlar sanırım sonuncuyu aldım ama ürün şu:
https://www.amazon.com/gp/product/B08BZRQXXQ/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
Yaklaşık cumartesiden beri herhangi bir gelişme yok yalnız kartımdan ücreti dahi çekmediler. Tax+Ürün 900+248 dolar gibi bir fiyata geldi.
Asıl sorum şu daha önceden amazon.com dan alış veriş yapmadım. Bu ürün ne zaman kargoya verilir ne zaman ücret çekilir bilen eden var mı
Ürünün i7li olanı da vardı 100 dolar fark ile yalnız benchmarklara baktığımda %5 gibi bir fark olması ve rtx li oyunlarda çok bir fark olmaması açısından i5li modeli tercih ettim. güncel kur ile 8.4k civarına falan geliyor. İlgilisine duyurulur.
Alınık 250 adet mystic coin.
Arkadaşlar mystic coin almak istiyorum. Teklif için PM atınız lütfen
|
Opensuse / Diğer Dağıtımlar - Güncel Forum Sitesi
|
[KAYIP] Ankara - Beypazarı Kayıp Kedim !
|
|
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.206
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 16.501 (Bu ay: 266)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 459 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar