Megane 2 Amfili Ses Sistemi Tavsiyesi
Megane 2 Amfili Ses Sistemi Tavsiyesi verecek arkadaşlar var mı sony extra bass teybe sahibim önlerde pioneer g1310f var onları arkaya takıp önlere 2 adet midrange takıp pandizota da hoparlör takmak istiyorum ayrıyeten bu sistemde amfi ve woofer istiyorum ancak bu konu hakkında bir bilgim yok fikir sahibi olan veya fikir sahibi olana yönlendirecek arkadaş varsa sevinirim. Ankaradayım.
SATILIK ANAKART İŞLEMCİ RAM SETİ
İ7-3770 3,4-3,9GHZ İŞLEMCİ 1155 PİN
4*3 DDR3 RAM
GIGABAYTE B75M-D3H 4 RAM SLOTLU 4 EKRAN KARTI GİRİŞLİ ANAKART VGA GİRİŞİ VARDIR(!!!!!!!!ARIZALI!!!!!! TAMİRE GÖTÜRMEDİM DİREK DDR4 E GEÇTİM)
AKASA CPU FAN(AYAK TIRANKLARININ BİRİSİNİN UÇLARINDAN BİRİ KIRIK)
1350tl
PARÇA PARÇA SATILIKTIR PM LÜTFEN
ACİL YARDIM LÜTFEN
Bilgisayarımın bileşenleri şunlar:
İ7 3770 (oc yok ama orjinali 3.4-3.9 oyunlarda 4.3 e çıkıyor anlamadım)
Asus phoenix 1050ti 4g
4*3 1333 ram.
B75m-d3h gigabayte anakart
fsp 500w %85
840 evo 120 ssd
1000+500 wd 7200rpm hdd.
Sorunum şu abiler kardeşler;bilgisayarı kapattığım zaman tekrar açılıyordu sanki yeniden başlat demişim gibi son zamanlarda iyice artmıştı ve sadece güç kablosunu çekerek kapatabiliyordum.Statik elektrik almayı denedim.Düğmelerde de sıkıntı yok anakarttan da denedim (pwr sw uçlarını switch dışında birleştirerek)yine açılmıyor.Kabloları tak çıkar tekrar statiğini almayı dene anakarttan açmayı dene derken açılıyodu.Şimdi komple gitti artık bana mısın demiyor.Power supply daha 2-3 gün önce aldım sorun ondan önce de vardı.anakartım 10 sene önce 2. El olarak alınmıştı,ramlerde eski diğer bileşenlerde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama artık bilemiyorum sizce sorun nedir?
PC Arıza YARDIM!
|
Aile için araba tavsiye(0 - 200.000)
|
Ekran kartım gereksiz aşırı ısınıyor (yardım)
|
ACİL YARDIM (ÖNERİ)!!!
|
Ekran kartı tavsiye verebilirmisiniz ?
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.363 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware