04.10.2020 Tarihinde internet kesildi
06.10.2020 Tarihinde tekrar bağlantı sağlandı.
Sağlanan bağlantı 3Mbps olarak geldi. 08.10.2020 Tarihine kadar bekledik bir gelişme olmadı destek talebi oluşturduk, aynı gün TTnet ekibi gelip kontrol yaptı ve arızanın kendi taraflarında olmadığını (çatıya yeni kablo, içeriye yeni dsl kablosu çektiler), veri ölçümü yapıp 20mbps+ fazla veri geldiğini hattın desteğini 6db olduğunu ve Türknetin maksimum 18 ideal 16mbps 6db oranında veri sabitlemesi yapması gerektiğini söylediler.
O günden bu güne hızım 1mbps max 3mbps aralığında dönüp duruyor bir çalışmada gerçekleştirmediler.
Bknz :
İndirim talep ettik mi? Evet. Ne cavap aldık? Hizmetinizi kullanıyorsunuz yav? Daha ne olsun kullanamayanda var bu gözle bakın 1mbps 1 mbps'dir o yüzden yok size indirim!
2016'dan beri Türknet abonesiyim sağda solda göz boyama reklamları ile geçmedik, hatta 2014-2015 senelerinde kendileri ile konuştuk. Zahmet edip telefonları 2 gün sonra açtılar, araştırdığımızı kendilerine geçmek istediğimizi söylediğimizde "Eee biz kablo çekmiyoruz, kendiniz internetinizi bağlarsanız veririz anlaşırız" deyip üzerinede lakayıt lakayıt konuştuklarında vazgeçtik, kayıtlarını tutuyorlarsa ev hattıma tanımlı olan telefon numarası ile olan konuşma geçmişlerine bakıp gayet görebilirler.
Çok geniş bir çevremiz olmasından ötürü davet kodu kullanmasak ve bu kod meselesi olmadan önce bile yüzlerce kişiye öneride bulunduk ve 80+ fazla kişiyi (aile tarafımdan) şahsım tarafındanda 7 kişiyi seneler öncesinde Türknet aboneliğine geçirdim... Direk kullanıcıları olarak söylüyorum ki, bundan böylede hatta şuan Türknette olan eşi dostu arayıp bu durumlardan bahsedip farklı firmalara yönlendireceğimin garantisini verebilirim. 2 arkadaşımından çoktan iptal işlemini başlattıklarının garantisini vererek bu firmaya geçmeyin, geçiş yapmayın, geçiş yaptırmayın diyorum.
Kolay gelsin!
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Yazılım,Grafik Tasarım,Oyun
Kuşkusuz ki en büyük ön yargı; etrafımızdaki herkesi ‘insan’ sanmamızdır… -CB |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 934 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar