Merhaba, gta5'de sonradan eklediğimiz karakterler var biliyorsunuz ve bu karakterlerle aksiyon yaşarken bağırma sesleri geliyor fakat dişi karakterlerin bağırma sesleri erkek sesi olarak geliyor. Bu sesleri nasıl dişi erkek diye ayırabilirim acaba ? Menyoo'da bulamadım malesef bir fikri olan var mı ? Ayrıca normal gta5'in içinde bulunan karakterlerde sorun yok dişi karakter erkek sesi çıkartmıyor yani.
Merhaba, özellikle sonradan eklenen karakterlerde oluyor bu durum belli bir mesafeden sonra iskelet kısımları gözüküyor kendileri gözükmüyor ekte görsel yolladım bakabilirsiniz. Benim tarzımda gta5 oynayanlara bakıyorum karakterler çok daha uzun mesafelerde gözüküyor normal bir şekilde bunun tam sorununun çözümünü bilen var mı acaba ?
?
Merhaba, bir kaç konu var çözemediğim bunlar hakkında farazi değil gerçekten bilgisi olanların desteğine ihtiyacım var ücretli veya ücretsiz.
1- map editör ( konteynır merdiven vs gibi objeleri ekleme ve onları renklendirme )
2- ped npc lerin bana saldırması
3- süper yumruk eklentisinin kurulması
4- Uçak helikopter gibi hava araçlarının havada patlatılması.
5- menyo obje spawn menüsündeki bazı objelerin açılmaması ve akabinde bunların nasıl açılacağına dair bilgi.
Merhaba, elimde güzel bir markanın outdoor hoparlörü var bluetooth ile çalışıyor sorum şu; Bunu bluetooth ile bağlayıp bilgisayar üzerinde kullansam herhangi bir sorun olur mu ? Bilgisayar üzerindeki diğer 2+1leri çıkaracağım. Yani şimdi bu ürün outdoor diye geçiyor ya ? Hani evde ara sıra kullansak tamam diyeceğim ama sürekli pc ye bağlı olarak kullanmak bir sorun teşkil eder mi sizce? Ne biliyim ürünü yorar mıyız vs vs vs...
Seiko 5 Hakkında
Merhaba, bir mezattan seiko 5 saat satın aldım ootmatik ilk kez kullanıyorum fakat kafamı kurcalayan bir şey var hala çözemedim :) İlk olarak saat 24 de kadranın içindeki gün ve tarih kısmı otomatik değişmiyor bunun ayarlaması nasıl olacak ? Hadi diyelim bunun ayarını yaptık e biz bu saati illaki yatarken çıkartacağız ve duracak sonuçta bu tarih ve gün kısmı saatin çalışmasına göre 24 de atacak bu sefer o ayar yine bozulacak ben mi yanlış biliyorum bu konuda bilgisi olan var mı ?
Yatırım Fonu ile alakalı bir soru
Peugeot 308 Hakkında Tavsiye
Merhaba, daha önce ( 4 ay önce felan ) konu açmıştım fakat tam olay neticelendirememiştik yorumlarda biraz acil bir konu benim için 1-2 ay içinde alış gerçekleştirilecek.
Sorum şu; Peugeot 308 2017 yada 2018 model araç alacağım ( otomatik ), bu model yılı aralıklarındaki üretimlerde en az sorun yaşayacağım model hangisi acaba ? En az diyorum çünkü her arabada illaki bir sorun vardır.
dipnot: 1.6 düşünmüyorum. Hem çok yakar hemde en ufak dahi hızı sevmiyorum, sanıyorum vergilendirme muhabbetlerinde bile bir miktar daha fazla ödeniyor diye biliyorum...
İnstagram sayfası için etkinlik önerisi
Merhaba, 10k civarında yeni sayılabilecek bir instagram sayfam var sürekli içerik ekliyorum yani bir gün bile boş geçmiyor kısa sürede 2 ay gibi sürede bu aboneye ulaştım tamamen organik abonelerdir katılımda tabi az çok vardır. Bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum yani öyle bir konu açmam lazım ki katılımın çok olması sonunda küçük bir ödül verilmesi gibi veya bir paylaşım yapıp hemen hemen tüm abonelerin katılması elzem olan bir şey çekiliş tarzında istemiyorum zaten yasak diye biliyorum var mı bir fikri olan acaba teşekkürler.
Sennheiser CX 300S mi CX 80S mi ?
Merhaba, sizce hangisini tercih etmeliyim ? ( https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/170125-431093/sennheiser-cx-300s_sennheiser-cx-80s )
Yani görsel ve linkte de göreceğiniz gibi 2 özellik hariç hepsi aynı... Mesela araştırdığıma göre Ohm değeri yüksek olunca ses seviyesi daha azalırmış yani orada ohm değeri az olan bir adım öne geçiyor ama sürücü çapı olarakta sol tarafdaki öne geçiyor karar veremedim sizce ?
SOLDAKİ: Sennheiser CX 80S SAĞDAKİ: Sennheiser CX 300S
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 21.148 (Bu ay: 2.454)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası