TEV Üstün Başarı Bursu - 3799. oldum.
Merhaba sayısal 3799. oldum. Sizce tev üstün başarı bursuna katılsam kazanma ihtimalim var mı ? Çok az kişiye çıkıyormuş (50 - 55 kişi). Çok fazla belge istiyor. Eğer çıkma ihtimali varsa katılacağım. Yoksa o sayı torpille dolduruluyor mu direkt ?
TAÜ ADAY TELEGRAM GRUBU
TAÜ öğrencilerinin kurduğu taü aday telegram grubu var. Bana çok yardımcı oldular.
Aklınıza takılan yurt, hazırlık, dersler vs her türlü konuda yardımcı oluyorlar. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
3.8K TAÜ CENG TUTAR MI ?
|
Hacettepe CENG Neden YTÜ'den Daha Yüksek ?
3.8k sıralama yapmış biri olarak Hacettepe düşünüyorum fakat YTÜ'den nesi bu kadar farklı da geriden gelip geçebilmiş bunu çözemedim. Üstelik İstanbul vs Ankara şehir farkı da oldukça fazla. Aydınlatabilir misiniz ?
Ankara Üniversitesi CENG
Ankara Üniversitesi CENG bölümü sizce nasıldır ? Duyan okuyan vs var mıdır ? Bu sene 25k gözüküyor fakat 19k ya gelmesini tahmin diyorum. Arkadaşım 14.6k ile tercih etmeyi planlıyor. Youtube'da bir mezunun direkt Varşova'da yazılımcı olarak başladığını gördüm. Ders programı falan da baya iyiydi. Burada okuyan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
14.6K Sağlık Dışında Bölüm
|
TYT 2021 MATEMATİK AYNI BU YAYINA BENZİYORDU
|
|
YARGI YAYINLARI TIPKI BASIM DENEMELER ALMAYIN
|
AYT Fen Meb Kitapları
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.139
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 76.342 (Bu ay: 450)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 368 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar