Eğer daha önce oyun geliştirdiyseniz oyununuzun ölçeği hiç önemli değil isterse hypercasual olsun. Playstation da yayıncınız olabiliriz. Ayrıca oyununuz ne kadar basit bir oyun olsa bile en az 1000 satış yaptıracağımız yöntemlerimiz var. Eğer yaptığınız bir oyun varsa benimle iletişime geçebilirsiniz
Whatsapp: 05342744502
Fifa 22 coins alım satım
FIFA 22 Coins Almak veya satmak isteyenler iletişime geçebilir
wp: 0534 274 45 02
Fifa 22 coins alım satım
FIFA 22 Coins Almak veya satmak isteyenler iletişime geçebilir.
wp: 0534 274 45 02
Platformda e-pin,dijital oyun satışı,offline oyun(hesap satışı),çeşitli oyunlar için oyun içi oyun parası,instagram takipci vb satışı olacak. Platforma uygun niteliklerde düşündüğünüz satışını yaptığınız sitelerin demolarını fiyatıyla birlikte bana ulaştırabilirsiniz. Açık kaynak kodlu olması bizim için çok önemli panelde de script de de büyük değişiklikler yapmalıyız. React.js ile yazılmış scriptler bizim için daha ön planda.
ALINIK FIFA COİN
acil fifa coin alınacak ilgilenenler dönebilri mi
Tedarikçi arıyorum.
Dijital içerik platformları veya oyun pinleri vb satışı yapan tedarikçiler arıyorum.
Tedarikçi arıyorum.
Dijital içerik platformları veya oyun pinleri vb satışı yapan tedarikçiler arıyorum.
Tedarikçi arıyorum.
Dijital içerik platformları veya oyun pinleri, sosyal medya takipçi izlenim vb satışı yapan tedarikçiler arıyorum.
silinebilir
silinebilir
Sitenin işleyişi anlaşmalı olan tedarikçilerden oyun içi para alınıp oyuncu kartlarıyla müşteriye aktarılarak gerçekleşiyor.
Uygulamanın temel hedefi bir asistan, denetleyicisi ve admin olmak üzere üç görevli tarafından tedarikçiden müşteriye başarılı şekilde aktarımlar yapılabilmesi
uygulama içeriği ve işlevleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler özelden dönebilir
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Oyun,Konsol
PSN:MrOneoguzhanPro |
Psn: MrOneoguzhanPro |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 488
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 22.464 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 338 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun