ACİL RTX 4070 LAPTOP ÖNERİSİ
Merhabalar
Yukarıdaki bu 3 laptopdan 1ini almak istiyorum sizce hangisi ve neden yada daha farklı daha iyi bu bütçelere bi cihaz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum msi crosshair i7 12650 rtx 4050 den geçicem
Merhabalar ben izmirden yazıyorum kısaca özetlemek gerekirse 2011 1.2 16v symbol aracıma 1 ay önce cangas cg24 kit takıldı aracım 69 bin kmde şuan taktıktan 2 gün sonra arıza ışığı yaktı düşük devirde 1500 ve aşağısında silkeleme vardı yetkili servise gittiğimde bobin arızası olduğunu gördük buji kablosu ve bobin orjinal mais değişti arıza ışığı söndü sonra lpgciye gidip afr ayarı yaptırmak istedim ancak ltft değerim 90 küsürlerdeydi bikaç gün benzinde bin dedi düzelir benzinde sıkıntı kalmadı gidişi falan herşeyi değişti teklemede kalmadı lpg de düşük devirde silkeleme yapınca benzindede yapmıştı benzin haritasınıda bozmuş kötü ayar ve ateşleme arızası nedeniyle obd cihazıyla ben bakıyorum car scanner programıyla hala ltft 40 larda ve işin garip tarafı araç çalışmıyorkende ltft 50 de bana arızam nedir kim yardımcı olursa duacısı olurum gerçekten saç baş yolduruyo bana (en sondaki resim 284 rpm olan yarım kontak açıkken)
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.016 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası