![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2411283/61b21f11-5012-4ad8-b429-5695fcfaf974.png)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Özel Mesaj
Merhabalar özel mesaj gönderemiyorum veya cevaplayamıyorum yetkili ile görüşün bize bildirin diye bir yazı çıkıyor bunun sebebi nedir ? Özel mesajımı açabilir misiniz ?
Türknet 19 Gündür Giderilmeyen Arıza
Baska bir saglayicidan Turknete gecis icin basvurduk ve 30 35 indirme hizi alabilecegimiz soylendi. YAPA VDSL altyapisinda olduğumuzu, boş port mevcut oldugunu ve modem temin edersek bu hizlari kesin olarak alabilecegimizi belirtti. Bu basvuru suresince 4 ayri kisiyle gorustuk ve hepsi ayni seyi belirtti, bizde modem alip basvurduk. Normalde söylenen Vae'den YAPA'ya 3 gün içinde otomatik olarak geçiş olacagiydi fakat hat baglandiktan sonra Vae ADSL altyapisindan cikmak icin online destege yazmamiz belirtildi yazdik tam 1 hafta sonra YAPA'ya bagladilar fakat gelen hiz 3-4 bazi vakitlerde 13 14 civariydi ve surekli kopma oluyordu. Bizde sikayet kaydi actik teknik ekip geldi kablo degisimi yaptik hiz degisimi olmadi sonrasinda YAPA profilini degistirdigimde hiz 23 24 cikti fakat kopmalar halen devam ediyordu. Teknik ekipteki gelen arkadas TT tarafinda bulunan portun degismesini aciliyet ile bildirdi fakat 1-2 gun surecek denen port degisimi surekli ariza yok denerek arizaniz giderildi denerek iptal oluyor dalga gecer gibi cevaplar aliyorum online destekten ! Turknet teknik ekibi gelip cozumu soyluyor ve arastirma yapiyorum hat dalgalanmasi olup margin değerinin surekli degisme probleminin cozumu port değişimidir. Bunu 8 gundur cozemediler ustune ustluk hatti surekli ADSL cekip duruyorlar VDSL cekmeleri icin ben yazmak zorunda kaliyorum tam 19 gun icinde 1 gun bile kesintisiz hizmet alamadim. Bir port degisimi yapmak bu kadar zor olmamalı bu islemin bir an önce yapilmasini istiyorum.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 751 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)