Comnet Rezilliği
Ortalama 1 ay önce Turknet aboneliğimi Comnet'e taşıdım. Son 2-3 gündür 2-3 dk'da bir internette kopma sorunları yaşamaya başladım. Comnet'e bildirdiğimde ezbere cevaplar veriyorlardı. Telefonda durumu anlatıyorum 3-4 yıldır Turknet üzerinden 60+ mbps sorunsuz kesintisiz alıyorum sorun sizde diyorum fakat ilgilenmiyorlar. En son birşeyler yaptık deneyin dediklerinde download 10 mbps upload 0.5 mbps'e düştü. Bu sefer bunun için aradığımda müşteri hizmetleri testleri online gönderin dedikten sonra telefonu yüzüme kapadı açık açık yüzüme kapadı.
Bende istedikleri testlerin ekran görüntüsüyle beraber şu cevabı yazdım.
İstemiş olduğunuz test için ekipman vb şeyler lazım. Bunu hiç kimse yapamaz. Dairemden modem üzerinden değerler bu şekildedir. 2024 yılında 10/0.5 mbps hız veriyorsunuz. Comnete geçmeden önce Turknet üzerinden 3-4 yıl boyunca 60+ mbps hızı kesintisiz sorunsuz şekilde alıyordum. 2024 yılında 10/0.5 mbps hıza bir önceki destek çağrısında arkadaşınız normal demiş bu arkadaşada bir ödül takmak lazım. Sanırım kendisi 1993 yılından cevap veriyor. Son görüşmemden bir önceki müşteri temsilcisi telefonu yüzüme kapadı. Son görüşmemdeki arkadaştan geri dönüş bekliyorum, eğer sorun çözülmez ise avukatıma iade yapmamanız durumu için dava + tüketici hakları tarafından işlemlere başlanılacaktır. Hizmet veremeyip iade yapmamanız hırsızlıktan başka bir şey değildir. Ayrıca yaşadığım tüm sorunları, sorunlarımın cevapları olmayan cevaplarınızı gerek sosyal medya gerek online şikayet platformları üzerinden ileteceğim. Sanırım kaybedeceğiniz müşteriler iade tutarından daha az kazandıracaktı.
Tabi hiç bir şekilde cevap veremediler ve hiç bir bilgilendirme sms mail telefon hiç bir şey yapılmadan aboneliğim kapatıldı. Dönüp aramak istediğimde numaram engellenmişti
Gerçekten comnet rezil bir firma.Farklı numaradan arayıp durumu sorduğumda aboneliğiniz kapatıldı iadeniz yapıldı denildi. İyide süreci nasıl takip etcem numaramı engellemişsiniz dediğimde. Şimdi nasıl aradıysanız öyle arayın. E yoldan birisinden telefonu aldım aradım dediğimde yine öyle yapın denildi.
Şimdi kartlarıma baktığımda ödemenin sadece 2868 TL'lik kısmını iade etmişler. Gerçekten comnet köprü altı çalışan kurumsal olamamış ve olamayacak rezil bir firmadır.
Hizmet sağlayamıyorsan bunu kabul edersin başka firmaya transfer yaparım hizmetimi. Hiç bir şey söylemeden hattımın kapatılması nedir ? Yeni hizmet alcağım firma belki portlarda sorun yaşayacak. Tamamen kullanıcıyı bile bile zor duruma düşürmek için bunu yaptılar. Comnet'e geçiş yapacaklara bilgilendirme olsun.
MSI PRO B760M-P 14. Nesil İşlemci Sorunsalı
Arkadaşlar MSI PRO B760M-P ile i7-14700KF aldım. Anakartın 14. nesil desteği bios güncellemesi gelmiş fakat kutudan çıkardığımda bu güncelleme büyük ihtimal olmamış olacak. 14. nesil işlemciyi taktığımda bios updatesiz anakart açılır mı ? Yani bios güncellemesi yapabilir miyim ? Yoksa 12 ve 13. nesil işlemciyle açıp bios update yapmam gerekecek. Farklı önerileri veya çözümünüz var mıdır ?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 618 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları